Докладний огляд Honda CRF RALLY - Посібник покупця

11.02.2023
557
0

Що таке CRF250 RALLY? Створений на основі оновленого CRF250L, він має низку змін, які роблять його унікальною пропозицією на ринку. Великий паливний бак забезпечує великий запас ходу, а нова цифрова приладова панель містить у собі покажчик рівня пального і тахометр. Підвіска з великим ходом і великий дорожній просвіт покращують його здатність долати великі відстані по бездоріжжю, а плаваючий передній диск більшого розміру плюс ABS, яку можна відключити для заднього гальма. Двигун може похвалитися солідним крутним моментом на низьких обертах у поєднанні зі значною потужністю на верхніх обертах.

РАЛІ CRF250 Введення

Мотоцикл подвійного призначення об'ємом 250 куб. см підходить для багатьох цілей. Він легко ковзає в завантаженому міському потоці завдяки легкій вазі й тонким пропорціям у поєднанні з чудовою маневровністю, а його підвіска, виліт по землі та висота сидіння забезпечують веселу й комфортну їзду нерівним асфальтом і стежками. Даний мотоцикл дає нові можливості для двоколісного транспорту, незалежно від рівня досвіду водія.

Завдяки дизайну ДНК модель CRF250 RALLY привносить на ринок щось нове. Мотоцикл готовим до змагань у пустелі, та надає справжній смак пригод гонщикам, які надають перевагу легкій та простій у керуванні машині. На CRF250 RALLY можна подорожувати по всьому світу або по всьому кварталу.

Огляд моделі CRF250 RALLY

CRF250 RALLY використовує CRF250L як свою базу і додає широкий спектр змін, які роблять його унікальною пропозицією на ринку. Натхнення для стилю повністю почерпнуто з гоночної машини HRC CRF450 RALLY. Спереду "плаваючий" екран, обтічник і кожухи радіатора забезпечують захист від вітру, а інша частина машини демонструє мінімалістичний стиль MX.

Великий паливний бак забезпечує великий запас ходу, а цифрова приладова панель містить у собі покажчик рівня пального і тахометр. Підвіска з великим ходом і великий дорожній просвіт покращують його здатність долати бездоріжжя на далекі відстані, а плаваючий передній диск більшого розміру, а також ABS, яку можна відключити для заднього гальма, забезпечують гальмівну здатність.

Двигун, що відповідає стандарту EURO4, може похизуватися солідним крутним моментом на низах у поєднанні зі значною потужністю на високих обертах завдяки змінам порівняно з оригінальним CRF250L, що включають перероблений PGM-FI та корпус дросельної заслінки, нову з'єднувальну трубку повітряної коробки та полегшений вихлоп.

Висновок

CRF250 RALLY призначений для подолання великих відстаней, і його стиль відображає це. Виготовлені з деталей, використовуваних у CRF450 RALLY, "плаваючий" екран, верхній/нижній обтічник і бічні кожухи ефективно захищають водія, забезпечуючи чудовий захист від негоди.

Захист рук забезпечує додатковий захист як для рук, так і для важелів гальма та зчеплення. CRF250 RALLY поставляється в гоночному кольорі Honda Extreme Red, в якості основи з чорно-білими акцентами, натхненними заводськими машинами HRC. Переходьте за посиланням https://honda.ua/motorcycles/crf250-rally-2/ і дізнайтеся більше про мотоцикли CRF RALLY.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Honda CRF RALLY
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама