Телеканал 1+1 ищет семьи шахтеров для участия в новом ТВ проекте

11.02.2010
1603
4
Сегодня нашел письмо на почте следующего содержания.

Телеканал 1+1 ищет семьи шахтеров для участия в новом ТВ проекте
Новий телевізійний проект телеканалу 1+1
Робоча назва "Матуся на тиждень"/ "Мама напрокат"+

Це проект на межі  реліті шоу   документального фільму. Кожна сім"я - унікальна   особлива по-своЇму. Різні батьки по-різному виховують дітей, планують сімейний бюджет, проводять вільний час, розподіляють між собою побутові  обов"язки, ведуть домашнє  господарство. Поділитися цим досвідом з  іншою родиною, а також познайомити    з сімейними, національними, релігійними традиціями притаманними тільки вашій родини -  є мета даного проекту. Тож якщо ви відкрит  до нового, готов  дати поради  іншим по вихованню дітей чи веденню домогосподарства, або хочете щось змінити у власній сім'ї  на краще чи надбати нових родинних традицій - це шоу саме для вас.

Керівництво проекту запрошу  до участі  у проект  матусь, разом зі своіми родинами, з  здоровим почуттям гумору. Як  не соромляться поділитися своїм життєвим досвідом   не бояться приміряти на себе обов'язки домогосподині   іншо  сім'ї .

Матуся на тиждень - це шанс втекти в д своїх обов"язків і  тиждень прожити  іншим життям. Тож, якщо ви втомилися від повсякденно   рутини - яка закралася у ваш  сімейн  стосунки, якщо ви любите родину - але несамовито хочете змін - вам дорога до нашого шоу.

Для участ  у проект  необх дно зателефонувати за вказаними контактними телефонами, або в дправити на електронну адресу коротку  нформац ю про вашу родину      фотограф ю. Ми будемо рад  познайомитися з вами   детально пояснити умови проекту.  

За участь у проект  сім"ї  отримують  винагороду в розм р  8 тисяч гривень.

Наш  контакти:
050 441 26 10 - Тетяна Стельмашова, редактор кастингу
Stelmashova@mail.ru

067 769 63 67 -  рина Кочеткова, редактор кастингу
ik_ki@ukr.net

067 444 44 02 - Тетяна Галюк, редактор кастингу

Ну и конечно скрин почтового ящика чтобы никто не подумал, что я это все придумал

PS. На сайте телеканала не нашел упоминания про это шоу "Мама напрокат". Но там есть Меняю жену скорее всего это он и есть.
О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: мама на прокат, телешоу
Об авторе
4 Комментариев
avatar
4
ААА!!! Проект по телеку идет.
avatar
2
хм,бреддд,если это и правда,то откликнутся матусi с явно полным отсутствием чуства юмора и ума,к сожалению,в путь... biggrin
avatar
3
Я как раз дал ответ примерно в этом духе, что наша семья не станет участвовать в этом проекте по морально-этическим принципам. И 8 тысяч для шахтерской семьи это месячный заработок, вот если бакинских то можно было бы подумать smile
avatar
1
Если наша семья отпустит маму на неделю мы подохнем с голоду biggrin
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама