Милицейские будни

21.10.2013
1075
0

Виявлено порушників

На території Донецької області в період з 20.09.2013 по 03.10.2013 були проведені профілактичні заходи: «Залізничний переїзд», «Обгін», «П’яний водій - злочинець», спрямовані на профілактику працівниками ДАІ порушень водіями транспортних правил проїзду залізничних переїздів, правил обгону та виявлення водіїв, які керують транспортними засобами у стані алкогольного чи іншого сп’яніння.

На початку проведення профілактичних заходів були  проведені позачергові перевірки стану утримання залізничних переїздів, при цьому особливу увагу було приділено наявності та справності засобів регулювання руху. Безпосередньо працівниками ДАІ Дзержинського міського відділу було виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 15 водіїв, з яких: 5 – за порушення правил проїзду залізничних переїздів, 5 – за порушення правил обгону, 5 – за керування у стані сп’яніння.

 

Увага! Вмикайте світло

У зв’язку із змінами законодавства щодо руху транспортних засобів з 1 жовтня по 1 травня поза населеними пунктами треба рухатися з ввімкненими денними ходовими вогнями, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу – з ближнім світлом фар (п. 9.8. (Д) ПДР України). Нагадуємо водіям про дотримання цих правил при русі поза населеними пунктами, оскільки за порушення вищезазначених правил може наступати адміністративна відповідальність за ст. 122 ч. 2 КУпАП – шраф у розмірі від 425 грн. до 510 грн.

 

Сбил старушку и скрылся

09.10.2013 г. в период времени с  9.30 до 10.00 в г. Артемово возле дома №1 по ул. Новая неизвестный на мопеде сбил 86-летнюю женщину, в результате чего последняя получила телесные повреждения. Водитель мопеда скрылся с места ДТП. Приметы водителя: на вид 35-40 лет, плотного телосложения, был одет в спортивные штаны синего цвета и темную куртку.

Всем, кому что-либо известно о причинах ДТП, особенно свидетелям вышеуказанного ДТП, просьба обратиться в отделение ГАИ Дзержинского ГО или сообщить информацию по телефонам: (06247) 3-37-08,  4-01-01, 099-503-67-50.

 

За коноплю – под статью

С мая по октябрь 2013 года на территории обслуживания Дзержинского ГО ГУМВД Украины в Донецкой области проводилась оперативно-профилактическая отработка «МАК-2013», целью которой являлось выявление и уничтожение незаконных посевов снотворного мака и конопли. Сотрудниками Дзержинского ГО в ходе отработки было открыто 8 уголовных делопроизводств по ст. 310 УК Украины (посев или выращивание снотворного мака либо конопли). В ходе проведенных обыскных мероприятий по уголовным делопроизводствам  на приусадебных участках жителей города, которые занимались незаконным посевом и выращиванием конопли, было изъято 232 куста конопли, а также более 4 кг особо опасного наркотического вещества - каннабис (марихуаны).

В. Барков.

Ст. оперуполномоченный СБНОН.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама