Звернення депутатів Торецької міської ради VI скликання

01.07.2016
1748
2

Голові Донецької обласної державної адміністрації, керівнику обласної військово-цивільної
адміністрації Жебрівському П.І.

Щодо фінансування проектів
з відновлення інфраструктури

Звернення депутатів Торецької міської ради VI скликання

Шановний Павле Івановичу!

Відповідно до розпорядження голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 18.03.2016 № 213 "Про затвердження переліку інфраструктурних проектів" по місту Торецьку пріоритет надано 10 проектам за 4 напрямками.
З метою визначення потреби в фінансовому ресурсі на відновлення об'єктів соціальної інфраструктури та отримання бюджетного фінансування по відібраним інфраструктурним проектам у 1 кварталі 2016 року Торецька міська рада активізувала роботу з виготовлення нової та коригування існуючої проектно-кошторисної документації.

До того ж, рішенням виконкому Торецької міської ради від 01.04.2016 року № 95 міському відділу освіти передбачено кошти місцевого бюджету в сумі 60,0 тис. грн. на розробку проектно-кошторисної документації під опірний навчальний заклад на базі НВК "Інформатико-математичний ліцей" - загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Торецької міської ради за адресою: м. Торецьк, вул. Маяковського, 29а.

Взагалі вже в 1 півріччі 2016 року засвоєно 247,9 тис. грн. на виготовлення 3 проектно-кошторисних документацій і проведення експертизи запропонованих проектних рішень. До кінця 2016 року передбачено розробити ще 6 проектно-кошторисних документацій з термомодернізації будівель бюджетної сфери на загальну суму 403,0 тис.грн., які не увійшли до існуючого переліку інфраструктурних проектів. Таким чином, до кінця поточного року з місцевого бюджету буде засвоєно 650,9 тис.грн. на розробку проектно-кошторисної документації та отримання позитивних експертних звітів.

Проте прийняття Закону України "Про внесення зміни до підпункту 4 пункту 24 розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України" від 02.06.2016 № 1406-VIII звело нанівець всі наші сподівання реалізувати відібрані інфраструктурні проекти за рахунок бюджетного фінансування до кінця 2016 року, оскільки місто Торецьк розташоване на лінії зіткнення.

Станом на 24.06.2016 року Торецька міська рада отримала позитивні експертні звіти за всіма відібраними проектами і готова розпочати процедури тендерних закупівель щодо визначення генпідрядних організацій з виконання будівельно-монтажних робіт.

Мешканці нашого міста залишаються свідками конфлікту на сході України і з надією чекають інфраструктурних перетворень, сподіваючись на цілодобове водопостачання і реконструкцію існуючих мереж водовідведення та покращення якості послуг з медичного обслуговування населення шляхом термомодернізації закладів охорони здоров'я і капітального ремонту приміщень амбулаторій.

Просимо Вас, шановний Павле Івановичу, передбачити місту Торецьку кошти обласного бюджету для впровадження до кінця поточного року визначених інфра-структурних проектів.

З повагою від імені мешканців
територіальної громади,
В.Сліпцов.
Міський голова.
Ю. Євсіков.
Секретар міської ради.
В. Герт.
Голова постійної комісії з промисловості,
зв'язку та комунального господарства.
С. Кравченко.
Заступник голови постійної комісії з соціально-економічного розвитку, інвестиційної та регуляторної політики, розвитку малого та середнього бізнесу.  
Л. Дегтяренко.
Заступник голови постійної комісії з соціального захисту населення, охорони здоров'я і охорони навколишнього середовища.
І. Рибак.
Голова постійної комісії з планування,
бюджету та фінансів.
В.Стефаненко.
Голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, захисту прав громадян.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Жебривский, обращение депутатов
Об авторе
2 Комментариев
avatar
0
2
Депутат - синоним брехло. Депутаты(по конституции-проституции) избираются на пять лет, уже шесть лет выборов небыло, торецк вообще неизвестно что и где, те же брехуны-депутаты во главе с хряком пытаются убедить горожан, что они не дзержинцы, а торчки...
avatar
0
1
Лучше бы обращение по поводу обстрела Горловки ннаписали. Паразиты.
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама