Поради лешемкера: яку форму вій вибрати

08.06.2023
372
0

Довгі та густі вії – це результат, якого представниці прекрасної статі хочуть досягти при нарощуванні. Досвідчений лешемкер допоможе вибрати довжину, об'єм, техніку, вигин вій.

Основні форми нарощування

Форма та довжина вій може скоригувати риси обличчя. Саме тому ця процедура стала такою популярною у наші дні. Жінки з невеликими або близько посадженими очима після процедури нарощування набувають виразного погляду.

Щоб досягти бажаного результату, необхідно правильно підібрати форму вій, яка доповнить стандартний макіяж. Послуги з нарощування вій надають у салоні краси з використанням різних матеріалів, від яких також залежить якість та збереження бажаного ефекту.

Декорування вій майстром-стилістом проводиться із застосуванням наступних технологій:

  • Японська. На кожну вію наклеюють синтетичне волосся. Цей метод інакше називають повійний. Штучні волоски виготовляють із норки, соболя, шовку. Форму та вигин підбирають залежно від індивідуальних побажань. Вії можуть подовжуватися і клеяться зазвичай із зовнішнього краю.

  • Індонезійська. Техніка поштучного нарощування із застосуванням клею із натуральних компонентів. Натуральний склад містить корисні мінерали та вітаміни, що сприяють росту власних вій.

  • Американський. Нарощування проводиться із застосуванням силіконових та каучукових матеріалів, які мають високу стійкість до температурних впливів. Штучні волоски витримують відвідування лазні, сауни, купання у водоймах та інше.

  • Об'ємна. За допомогою цього методу можна досягти ефекту 2D-5D в залежності від того, скільки синтетичних волосків приклеюють до основи. Майстер використовують надтонку основу, за рахунок чого погляд виходить природним та виразним.

  • Пучкове нарощування. Технологія відрізняється швидким нарощуванням, але отримані штучні вії довго не тримаються. Пучки волосків наклеюють на невеликій відстані.

На цій сторінці можна порівняти ціни на послуги лешмейкерів та подивитися їх роботи.

На першому етапі лешемкер вибирає вигин, який відрізняється плавністю, різкістю, відстанню відступу від основи. Щоб досягти гармонійного результату, майстер враховує безпеку матеріалу, форму очей та інші індивідуальні особливості. Завиток може бути м'яким і дублювати плавність природних волосків. Ефекту густоти дозволить досягти вигину С.

До інших інтенсивніших ефектів відносять:

  • СС – завиток крутої форми;

  • С+ є більш виразним, ніж простий;

  • D – робить очі більшими, а погляд розкритим;

  • D+ дозволяє досягти експресивного погляду (кінчики йдуть нагору, а лінія при цьому виходить плавна).

До креативних варіантів відносять:

  • L – дозволяє досягти азіатського ефекту, тому що завиток призначений для глибокої посадки (візуально розкриває погляд, йдучи під тупим кутом у напрямку до натуральної волосини);

  • L+ відрізняється різким заломом, починаючи від відступу ніжки (основне плато формує коло);

  • M – універсальний вигин, що створюється практично під прямим кутом (завдяки тому, що має м'які закруглення підходить для різних типів очей).

Довжина штучних вій варіюється в діапазоні 5-18 мм, а товщина від 0,05 до 0,25 мм. Підбір форми та вигину майстер проводить з урахуванням росту натуральних волосків. Наприклад, якщо вії у клієнтки прямі, краще вибрати вигин із запасом. Для вибору найбільш відповідного варіанта можна користуватися демонстратором вій, який є презентабельним інструментом для оцінки форми, обсягу та інших параметрів нарощування. Також можна побачити відтінки у градієнтному або кольоровому виконанні.

У кожної форми нарощування є свої переваги та недоліки. Щоб скоригувати навислу повіку, вибирають так звані «вигини на відкриття». До таких відносять L+, D, M, C+.

Окрім звичайного подовження вдаються до різних ефектів, за допомогою яких вдається досягти найкращого результату. Довжина і форма варіюються залежно від параметрів рідних вій.

Вдало підібраний прийом допоможе покращити форму нарощування, змінити зовнішність та виправити недоліки. Професійний лешемкер під час процедури обов'язково враховує всі тонкощі, щоб скоригувати розмір та форму очей. Зрештою клієнтка отримує пишні, довгі та розкішні вії, які не втрачають форму протягом довгого часу.

Нарощування вій включає не тільки вибір форми, розміру, а й кольору. Наприклад, можна використовувати прикрасу стразами, щоб створити неперевершений погляд. Заокруглення волоска та інші ефекти досягаються за допомогою спеціальних технік, що наближаються до максимальної природності.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: поради лешемкера, яку форму вій вибрати
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама