CЕМІНАР «ПОТЕРПІЛІ ВІД ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ СЕРЕД НАС. ДОПОМОГТИ МОЖЕ КОЖНИЙ»

01.05.2018
994
0

CЕМІНАР «ПОТЕРПІЛІ ВІД ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ СЕРЕД НАС. ДОПОМОГТИ МОЖЕ КОЖНИЙ»

24 квітня в приміщенні центру розвитку для молоді та дітей «TEENДІМ» членами Донецької обласної Ліги ділових та професійних жінок Ольгою Татаренковою та Вікторією Касьяненко проведено семінар «Потерпілі від торгівлі людьми серед нас. Допомогти може кожний».

В заході прийняли участь працівники відділу культури, служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді військово-цивільної адміністрації міста Торецьк, Торецького відділення поліції Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій області, Торецького міського центру зайнятості, Торецького гірничого ліцею, Торецького музичного коледжу, міського управління освіти, представники ОСМД та засобів масової інформації.

Мета заходу – вироблення партнерської позиції між представниками громадськості, підприємницьких кіл, бізнесу та органів місцевої влади щодо запобігання ризикам потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, а також визначення шляхів виявлення постраждалих від торгівлі людьми для надання їм всебічної допомоги.

Семінар відбувся за ініціативою Міністерства соціальної політики України, організації безпеки і співробітництва в Європі та Донецької обласної Ліги ділових та професіональних жінок.

Під час семінару були розкриті актуальні теми торгівлі людьми —нелегальне працевлаштування, форми торгівлі людьми, групи ризику торгівлі людьми, наслідки торгівлі людьми, національне та міжнародне законодавство в сфері протидії торгівлі людьми. 

Однією із проблем в суспільстві залишається виявлення і реабілітація осіб, постраждалих від торгівлі людьми, оскільки значна частина людей в силу обставин не звертається за допомогою.

Якщо ви потребуєте допомоги, ви можете звернутись на Національну безкоштовну лінію з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів за телефонами:

527 – безкоштовні дзвінки з мобільних телефонів в Україні
0-800-505-501 – безкоштовні дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні
Графік роботи гарячої лінії: пн-пт з 10:00 до 21:00, сб з 10:00 до 18:00.

 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: TEENДІМ, Ліга ділових та професійних жінок, семінар
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама