Чорнобиль не відходить у минуле

29.12.2016
1199
0

Чорнобиль не відходить у минуле

Чорнобиль…  Тепер це слово знає весь світ. Чорнобиль - це  мука і  трагедія, це подвиг і безсилля, це  пам'ять  і наш нестримний біль.

До Дня  пам'яті і вшанування учасників ліквідації  наслідків аварії на ЧАЕС  в центральній бібліотеці  відбувся перегляд документального фільму "За секунди до катастрофи".

Дуже емоційно присутніми  обговорювалися причини вибуху  на ЧАЕС  та подробиці аварії.  Для широкого  кола  оформлено тематичну виставку "Чорнобиль не відходить у минуле". Серед представлених книг  -  документи і фотоматеріали,спогади  учасників  ліквідації аварії на ЧАЕС, художні та публіцистичні  твори про Чорнобиль. Вагоме місце   займають спогади  та нариси  в тематичному досьє   "Чорнобиль: як це було",  надані  ветераном-чорнобильцем, активним громадським діячем   В.П. Мелащенко .   Віктор Павлович розповідає читачам     про   участь у ліквідації  аварії на ЧАЕС  наших земляків, чимало з яких доля назавжди поєднала з Чорнобилем.

Чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами у всьому світі та увійшла в історію нашої цивілізації  жахливою за своїми наслідками реальністю. Вшановуючи учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, ми віримо, що сумний досвід ніколи не повториться, а пам'ять про героїв забезпечить шану живим та вічний спокій загиблим.

Л. Панфілова.
Зав. відділом обслуговування центральної бібліотеки.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Авария на ЧАЭС, ЦБС Торецка
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама