День відкритих дверей для роботодавців

04.08.2017
1040
0

День відкритих дверей для роботодавців

В приміщенні Торецького міського центру зайнятості в рамках роботи консалтингового центру  відбувся День відкритих дверей для роботодавців, метою якого було інформування про діючі грантові програми з підтримки підприємницької діяльності. Аудиторія слухачів складалась із фізичних осіб-підприємців, для яких дана тема стала досить актуальною.

Заступник директора Торецького міського центру зайнятості Інна Терещенко розповіла про діючі програми з підтримки підприємців, особливу увагу приділивши програмі Донецької ОДА "Донецький український куркуль" та грантовій програмі ПРООН для вимушено переміщених осіб та мешканців Донецької та Луганської областей.

В ході заходу начальником відділу взаємодії з роботодавцями Юлією Гапоненко було ознайомлено роботодавців із можливостями та перевагами співпраці з Державною службою зайнятості, у тому числі для оперативного та якісного підбору претендентів на заявлені вакансії, та проведено презентацію посібника кадровика.

День відкритих дверей відвідали 11 підприємців міста. Учасники заходу мали нагоду не лише отримати відповіді на поставлені запитання, а й поспілкуватись з колегами та поділитись з ними особистим досвідом роботи.

 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: День открытых дверей, Центр занятости, поддержка препринимателей
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама