"День відкритих дверей" у центрі зайнятості

14.10.2016
1417
0

27 вересня на базі Торецького міського центру зайнятості було проведено "День відкритих дверей для осіб з обмеженими фізичними можливостями"

Відвідувачі мали можливість ознайомитися з актуальними вакансіями в місті та регіоні, а також дізналися про стан ринку праці та перспективи його розвитку. Учасникам заходу було запропоновано ознайомитися з послугами, які надає служба зайнятості, а саме:

- працевлаштування інвалідів шляхом надання дотацій роботодавцю на створення додаткових робочих місць;
- організація професійного навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації;
- проходження неформального навчання та можливість отримання ваучера;
- тимчасове працевлаштування на громадські роботи;
- можливість відкриття власної справи з умовами отримання одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

Окрім цього, детально було доведено інформацію щодо ряду новітніх форм роботи служби зайнятості, таких як: створення відеорезюме, онлайн-співбесіда, відеопрезентація роботодавця.

На заході також були присутні представники громадських об'єднань міста. Зокрема міської організації "Об'єднання громадян інвалідів м. Торецька" та міської громадської організації жінок інвалідів "Лаванда". Вони надали вичерпну інформацію відносно послуг, які можна отримати особам з обмеженими фізичними можливостями при зверненні до цих організацій.
Наприкінці заходу спеціалісти служби зайнятості та представники міських організацій відповіли на запитання учасників заходу. Присутні були задоволені отриманими консультаціями та виказали вдячність за організацію та проведення "Дня відкритих дверей".

Торецький міський центр зайнятості.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: День открытых дверей, Центр занятости, круглый стол
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама