"Досконалість не знає меж"

11.05.2017
1165
0

Тож, за ініціативою заступника директора з НВР Попової Олени Миколаївни, вчителя музичного мистецтва Попової Ірини Миколаївни, завдяки великій підготовчій роботі директора школи Антонової Емми Григорівни, заступника директора з НВР Мозгової Тетяни Євгеніївни, великому творчому потенціалу керівника танцювального гуртка Косинової Олени Вікторівни талановиті учні школи мали змогу не тільки відвідати Польщу, а й презентувати наше місто на ХІ міжнародному фестивалі "Калейдоскоп талантів. Весна - 2017".

Фестиваль проводився у місті Живець на півдні Польщі на кордоні з Чехією та Словаччиною. Живець розташований у мальовничій місцевості на березі озера Живецького біля підніжжя Бескидських гір. Організатором фестивалю є фонд "Ініціатива", який вже кілька років працює над розвитком міжнародного співробітництва в області культури і мистецтва. Тісна взаємодія фонду і місцевої влади дозволяє зробити фестиваль дійсно значущою видовищною подією.
У фестивалі брали участь понад 700 учасників з Білорусі, Польщі, Росії, України і Литви. Протягом двох днів пройшло три конкурсні частини заходу. Міжнародне журі в кількості 12 осіб з України, Росії, Польщі, Білорусії, Литви після палких обговорень обрало кращих з кращих.

Учні СЗОШ I-III ступенів №3, учасники вокального ансамблю "Крила" (керівник Попова I.М.) та танцювального колективу "Антарес" (керівник Косинова О.В.) виступили гідно та стали лауреатами I ступеню в трьох номінаціях, лауреатами II ступеню, лауреатами ІІІ ступеню в двох номінаціях. Почуття великої гордості виникає за кожну дитину. Удовиченко Арiна, Удовиченко Дамiр, Рижкова Анастасiя, Антипова Ангелiна, Коваленко Ольга, Рачимова Дарина, Саданова Юлiя, Гетингер Марiя, Бондарева Елiна, Волошина Веронiка, Розiнькова Ольга - ці надзвичайнi дiти довели на мiжнародному рiвнi, що вони неймовiрно талановитi. На урочистій Гала-церемонії були вручені Кубки та пам'ятні статуетки переможцям. Також кожен учасник отримав диплом і сувенір від організаторів.

Насичена програма фестивалю "Калейдоскоп талантів. Весна - 2017" була представлена не тільки репетиціями, конкурсними виступами і концертами. У рамках заходу відбулися захоплюючі майстер-класи з театрального мистецтва, вокалу, танцю, керівники колективів були запрошені на прийом до бургомістра міста Живець. Для учасників фестивалю  були проведені екскурсії у місті Кракові. Одна з найважливіших визначних пам'яток - історичний центр міста - Ринкова площа (Rynek), яка занесена в список об'єктів, що охороняються ЮНЕСКО. Ще одна визначна пам'ятка - Вавельський замок, де поховані польські королі. Також в учасників була прекрасна можливість провести час і в самому місті Живець: відвідати парк, який займає велику частину міста і становить близько 30 гектарів зелених зон з квітами і фонтанами. Поряд iз входом у парк розташовані два палаци, замок, ринкова площа, музей пива (найбільш відомий виробник польських марок пива, створений в 1856 році за ініціативою принца Австрії Альберта Фредеріка). Діти із задоволенням дегустували соки.

Як зазначив бургомістр міста Живець пан Антоні Шлягор, фестиваль "Калейдоскоп талантів" - це прекрасна можливість для дітей і дорослих придбати новий досвід, нові знайомства, показати свою творчість і, звичайно ж, відчути гостинність польської землі.

Висловлюємо велику подяку батькiвському комітету школи, батькам учасників фестивалю за моральну та фінансову підтримку, директору з соціальних питань ДП "Торецьквугілля" Герту Володимиру Давидовичу і голові профкому шахти "Центральна" Прудникову Миколі Семеновичу за надані костюми для виступу учнів.

І. Попова.
Учитель музичного мистецтва СЗОШ I-III ступенів № 3.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: международнй конкурс, ОШ 3, конкурс талантов
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама