ЕКСКУРСІЯ ДО РОБІТНИКІВ З ЗОЛОТИМИ РУКАМИ

19.07.2018
883
0

ЕКСКУРСІЯ ДО РОБІТНИКІВ З ЗОЛОТИМИ РУКАМИ

З нагоди Декади робітничих професій металургійної та гірничодобувної промисловості та з метою сприяння професійному самовизначенню та популяризації робітничих професій серед учнівської молоді 5 липня 2018 року спеціалісти Торецького міського центру зайнятості організували екскурсію на Ремонтно-механічний завод для школярів нашого міста.

Після інструктажу по техніці безпеки та короткого екскурсу в історію заводу головний інженер провів дітей по виробничім цехам.

У котельно-зварювальному цеху школярі змогли побачити наплавку металу на деталі, механічний цех здивував велетенським розміром, гігантською кран-балкою. Діти з інтересом спостерігали за роботою майстрів з «золотими руками». Пожвавлення викликала можливість потримати у руках деякі деталі.

У лабораторії електро-технічних вимірювань було продемонстровано випробування інвентарю для роботи під високою напругою. Діти приміряли рукавиці, чоботи та спостерігали за процесом випробовувань.

Коваль з великим досвідом роботи продемонстрував дітям, як розігрітий шматок металу перетворився на деталь кувалди під потужними ударами.

Вінцем екскурсії було відвідування литейного цеху, де робітники розливали чавун. Звично твердий метал, лився немов оливкове масло та світився настільки яскраво, що дивитись на нього можливо було тільки через спеціальні окуляри.

Уявлення про світ_професії завжди формується у дитячо-юнацькому віці і присутні школярі отримали представлення про робітничі професії, умови праці, особливості роботи.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: РМЗ, Торецький міський центр зайнятості
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама