Фестиваль "З країни в Україну" відвідав Торецьк

04.11.2017
1339
0

Ще один тур Фестивалю "З країни в Україну" відбувся у місті Торецьк. Захід відвідала велика кількість жителів міста. Люди  з цікавістю брали участь у майстер-класах, а також чудово провели час на вечірньому концерті, насолоджуючись українською музикою

Останнє місто зустріло мандрівний фестиваль відголосками артилерії, що доносилася з напрямку Горлівки. Це і не дивно, бо Торецьк стоїть всього в 5 кілометрах від Сірої Зони. Але фестиваль у Торецьку був, мабуть, наймасовішим, а прийом - найтеплішим з усіх міст подорожі. Фестиваль відвідало дуже багато місцян, вони вперше за багато років танцювали на площі під запальні звуки гуцульських мотивів.

Важливо, що мета даного фестивалю - нагадати людям про те, яка з нас прекрасна країна, показати все, що вона унікальна, відкрити її нові межі та збільшити любов до нашої Батьківщини. Програма фестивалю  складена так, щоб гармонійно поєднати цікавий відпочинок, духовний розвиток та отримання нових знань.

У день фестивалю було проведено чимало різноманітних майстер-класів, де діти та молодь могли відкрити для себе справжні українські ремесла. А також переконатись, що народні промисли - це не архаїзм, а захоплюючі справи, які дозволяють розкрити таланти та отримати справжнє задоволення від процесу. Найкориснішою частиною програми були експрес-курси з надання першої допомоги, а також пізнавальна програма з практичної хімії та фізики – захоплюючі хімічні реакції при поєднанні речовин, а також фізичні можливості побутових предметів та способи економії електроенергії у сучасному побуті.

Ввечері відбувся концерт українських рок-гуртів “Nesprosta”, “Шосте чуття”, “Тері Фао”, “Zapaska» “Роялькіт”, “Ot Vinta”. Атмосфера була неймовірною: артисти максимально викладалися, люди – відкривалися та отримували справжнє задоволення від української музики. Не дарма ж цей захід робиться людьми для людей. Тільки так у жителів міст, які відвідує “З країни в Україну” залишається бажання продовжити знайомство з усім українським - історією, культурою, літературою та музикою.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: З країни в Україну, фестиваль
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама