Канікули провели весело та з користю

09.11.2016
1370
0

Канікули провели весело та з користю

Золотокоса чарівниця осінь принесла школярам канікули, впродовж яких дітлахи не тільки відпочивали та розважалися, а й із задоволенням відгукнулися на запропоновану  бібліотекою-філією № 2 програму дозвілля "Осінні канікули в бібліотеці".

Для своїх читачів працівники бібліотеки підготували різноманітні заходи. Читачам молодшого шкільного віку була запропонована бібліотекарем Котовою О. Л.  книжково-ілюстративна виставка "Осінь", яка приваблює по-осінньому яскравим оформленням та цікавими книгами про цю прекрасну пору року.

Під час вікторини "Звідки приходить осінь?", підготовленої та проведеної бібліотекарем Григор`євою Л.Х., діти мали можливість проявити кмітливість і ерудицію.

Гарним і доречним подарунком на час канікул для юних читачів бібліотеки стала "Подорож до країни Мультляндії", присвячена Міжнародному дню анімації, який відзначається 28 жовтня. Читачі, як дошкільники, так і старші, ознайомилися із відеоматеріалами про те, як створюються мультики, та із задоволенням переглянули добірку україномовних пізнавальних мультфільмів.

Відеоклуб "Калейдоскоп" поповнив знання учнів мультимедійним уроком "Електронне читання або що ти знаєшь про e-рідери", який провела бібіліотекар читального залу Чаркіна М.М.
Протягом тижня канікул у бібліотеці на виставці "Дарунок осені" можна було помилуватися виробами з природного матеріалу, виготовленими дітлахами, які на протязі кількох літ займаються в гуртку "Фантазери".

Канікули в бібліотеці - філії № 2 - це завжди весело та цікаво!

Якщо ви бажаєте весело та з користю провести свій вільний час, - тоді вам до нас!

М. Чаркіна.
Бібліотекар бібліотеки-філії №2.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: библиотека - филиал 2, осенние каникулы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама