Канікули з книгою

05.07.2016
1067
0

 Ось і закінчився ще один навчальний рік. Літній відпочинок - це не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, це ще й невід'ємний компонент покращення здоров'я та духовного зростання.

 Канікули! Літо - найулюбле-ніша пора всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць.

Але, на жаль, не у кожного є реальна можливість це здійснити, тому закономірно виникають питання: як в рідному місті відпочити з користю, чим зайнятися, адже літній відпочинок дітей - це не бездумне гаяння часу та байдикування.

 Літнє читання - чудовий час для покращення навичок читання у дітей, тому що завдяки такій корисній звичці дитина не тільки швидше вчиться читати, але й поліпшує загальну грамотність.
 Бібліотека-філія №2 має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Саме з метою допомогти дітям спілкуватись, роз-кривати свої можливості та приховані таланти, відпочивати та розвиватись бібліотечними працівниками розроблений план  літніх читань "Канікули з книгою".

Бібліотека  на період літніх канікул працює  під девізом: "Здивувати інформацією. Зачарувати книгою. Розбудити фантазію і творчість".

Протягом червня у бібліотеці проводилися різноманітні масові заходи для читачів бібліотеки:   конкурс малюнків "З любов`ю до природи",  фестиваль "Бібліотека має талант", конкурс дитячого малюнка і плаката  "З книгою - у майбутнє", виставка-пропозиція "Бібліодрайв - для молодих, активних, модних", майстер-клас "Витинанки своїми руками". Протягом місяця  у бібліотеці працював "Кіномайданчик" - перегляд кращих дитячих мультфільмів.
Влітку бібліотека продовжує працювати та з нетерпінням чекає вас, юні книголюби! Отож, любий друже! Тебе запрошують у чарівний світ - КНИЖКОГРАЙ - українські та зарубіжні дитячі письменники. Неймовірні пригоди і вірні друзі чекають тебе на сторінках захоплюючих книжок. Читай, насолоджуйся та відпочивай!

О. Котова.
Бібліотекар
бібліотеки-філії №2.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: библиотека-филиал №2, летние каникулы, библиотеки, библиотеки города
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама