Квіти, крос і концерт на честь ліквідаторів

01.05.2017
1122
0

Цього року скорбну річницю Чорнобильскої трагедіі традиційно відзначили покладанням квітів до пам'ятнику героям-ліквідаторам, що знаходиться біля НВК "Школа-ліцей". Під звуки скорботної музики  колона чорнобильців, представників організацій та підприємств, громадян міста, яку очолили секретар міськради Ю. М. Євсіков, заступник міського голови    О. Г. Кульбачна та керуючий справами міськвиконкому О. П. Андрусенко,  пройшла до стели, де вшанували пам'ять загиблих, поклавши квіти і схилив голови на знак шани і вічної скорботи за людьми, які захистили нас від ядерної чуми, що загрожувала після аварії на ЧАЕС.

Після цього члени організації "Союз Чорнобиль України" пройшли до музею, який створений в приміщенні школи, де з цікавістю розглянули речі, документи та фотографіїї своїх побратимів-ліквідаторів.

В рамках відзначення   Міжнародного дня пам'яті жертв радіаційних аварій і катастроф і дня вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС у місті також пройшов молодіжний крос та відбувся чудовий концерт- подарунок для всіх ліквідаторів як велика вдячність їм за справжній життєвий подвиг.

Наталя ВЕСТЕРОВСЬКА.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: чествование ликвидаторов, чернобыльцы, ликвидаторы аварии на ЧАЭС
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама