МАЛОЛІТНЯ ДИТИНА ОТРИМАЛА ЧЕРЕПНО-МОЗКОВУ ТРАВМУ

10.07.2018
1772
0

МАЛОЛІТНЯ ДИТИНА ОТРИМАЛА ЧЕРЕПНО-МОЗКОВУ ТРАВМУ

В ніч на 06 липня 2018 року до Торецького відділення поліції надійшла інформація з ЦМЛ м. Торецька про те, що малолітній дитині було надано медичну допомогу у зв’язку з отриманням черепно-мозкової травми.

При з’ясуванні обставин отримання дитиною тілесних ушкоджень встановлено, що її батьки, які є особами ромської національності, посварилися між собою. Під час сварки чоловік, намагаючись вдарити свою співмешканку, яка тримала на руках п’ятимісячну дитину, завдав одного удару кулаком дитині по голові. Дитину було госпіталізовано до травматологічного відділення ЦМЛ м. Торецька з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма. Однак, тієї ж ночі, мати, наражаючи свою дитину на небезпеку, самовільно разом з нею залишила лікувальний заклад і пішла у невідомому напрямку.06 липня 2018 року спеціалістами служби у справах дітей за участю лікаря дитячої поліклініки м. Торецька та співробітника Торецького відділення поліції, матір та дитину було розшукано. Дитячим лікарем оглянуто дитину та виявлено необхідність її лікування в умовах стаціонару, куда спеціалістами служби у справах дітей мати з дитиною і була доставлена. 

З матір’ю дитини було проведено профілактичну та роз’яснювальну роботу з приводу належного виконання нею батьківських обов’язків, а саме необхідності негайного лікування дитини. Крім того горе-матері було роз’яснено наслідки її дій щодо умисної відмови від проходження дитиною лікування, що могло привести до тяжих наслідків та навіть смерті малечі. Матір було попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків та зобов’язано повернутися до медичного закладу.

Після проведеної профілактичної роботи жінка погодилась на проходження лікування в умовах стаціонару. На теперішній час здоров’ю дитини нічого не загрожує.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: черепно-мозкова травма, дитина
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама