Найбагатше надбання

24.11.2016
1571
0

Найбагатше надбання

В Дзержинському професійному гірничому ліцеї  пройшов І етап XVII міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, переможцем якого стала Дергаль Катерина (гр. 18, професія "Електрогазозварник", майстер виробничого навчання Івченко О.В.), та був проведений виховний захід на тему "Рідна мова, калинова" для відзначення знаменних подій, такі як  день народження Нестора-Літописця та День української писемності та мови.

У такий святковий день кабінет українознавства був прикрашений рушниками, кетягами калини та портретами українських письменників. В честь свята був проведений конкурс малюнків на тему " Рідна мова, калинова". І місце зайняла гр. 24 (професія "Маляр, штукатур", класний керівник Іванцова В.В., майстер виробничого навчання Каледіна Л.А.); ІІ та ІІІ місця посіла гр. 34 (професія "Маляр, штукатур", майстер виробничого навчання Велика Л.М.)

Виховний захід супроводжувався українськими піснями "Це моя земля", "Як у нас на Україні", які виконали дівчата з гр. 23 Крупа Крістіна та Костогриз Анна (професія "Продавець продовольчих, продавець непродовольчих товарів", класний керівник Кагітіна Л.А., майстер виробничого навчання Зоріна Л.М.).

М. Покуса.
Викладач.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ДПГЛ, Международный конкурс, Украинский язык
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама