Нові знання та яскраві емоції

02.11.2016
1071
0

Нові знання та яскраві емоції

В навчальних закладах України розпочалась  Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура").

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура") проводиться Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з радою козацьких отаманів України, МБУ "Центр національного відродження" та ГО "Молодіжний клуб “Джура" за сприяння силових міністерств і відомств України.

До участі у військово-патріотичній грі, яка проводилася у Костянтинівці, були запрошені учні ЗОШ І-ІІІ ст. №20 Торецької міської ради.

З учасниками гри в цьому році вперше було організовано роботу впорядників у роях. У цей день наші учні разом з учнями шкіл м. Костянтинівки вшанували пам'ять героїв України, які віддали життя за нашу свободу. Девіз зустрічі був таким: "Богу - душа, життя - Україні, честь - для себе!".

У підсумку гри учасники взяли участь у стрільбі з арбалета, розбирали та збирали зброю на швидкість та оглянули бронетранспортер, який пройшов жахливі бої під Авдіївкою. У кінці збору підвели підсумки фіналу -  стрільби з арбалету.  Наш учень Пилипенко Олексій посів ІІІ місце та отримав грамоту.

Ми дякуємо організаторам гри за запрошення та теплий прийом. Усі учні повернулися додому з новими яскравими емоціями й готові розповісти всім про цей насичений день.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: военно-патриотическая игра, сокол, Джура, патриотическое воспитание
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама