Передплатна кампанія-2011

02.08.2011
1754
0

Шановні споживачі! Якщо ви ще не встигли с 1 липня 2011 р. оформити передплату на улюблені видання, ви можете зробити це кожного місяця, що передує передплатному, а саме:

на загальнодержавні видання – до 10 числа;

на обласні видання – до 20 числа;

на міськрайонні видання – до 25 числа.

Оберіть найкращий для вас спосіб та час оформлення передплати по телефону/факсу.

Телефони, за яким ви маєте змогу звернутися щодо питань оформлення передплати:

2-90-26 – дільниця передплати ЦПЗ №4 м. Горлівка.

Факс 4-43-81 – приймальня ЦПЗ №4 м. Горлівка.

062-335-18-87 – відділ періодичних видань Донецької дирекції УДППЗ «Укрпошта» або у найближчому до вас відділенні поштового зв’язку.

Ознайомитись із каталогом видань України на II півріччя 2011 року, каталогом видань зарубіжних країн на II півріччя 2011 року та каталогом періодичних видань Донецької області на 2011 рік ви можете у відділеннях поштового зв’язку.

Порядок оформлення передплати

При оформленні передплати вам необхідно власноручно заповнити бланк абонемента з доставною карткою-дорученням на кожне видання окремо. Індекс, назва, вартість видання мають повністю відповідати даним каталогів видань. Також необхідно вказати вашу повну поштову адресу із зазначенням поштового індексу.

Увага! З метою організації якісної доставки передплаченого вами видання в доставній картці обов’язково зазначається прізвище, ім’я та по батькові одержувача.

Оплата вартості передплати здійснюється як готівкою, так і за безготівковим розрахунком у гривнях.

Передплата видань України

Звертаємо вашу увагу на те, що у каталогах видань України на II півріччя 2011 року та каталогу періодичних видань Донецької області  для більшості видань зазначена вартість видання з урахуванням його доставки. У цьому випадку передплатна вартість визначається безпосередньо працівником зв’язку при оформленні передплати в залежності від терміну, на який оформлюється передплата і складається з вартості видання з доставкою та вартості приймання передплати.

Вартість приймання передплати на українські видання (за 1 абонемент) в залежності від терміну становить:

На 1 місяць – 0,90 грн;

На 2-3 місяці – 2,10 грн;

На 4-5 місяців – 2,55 грн.

На видання, що мають в каталозі видань позначку (**), вказана кінцева передплатна вартість, яка визначена відповідно до закону України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів» і вже враховує вартість видання з доставкою, так і вартість приймання передплати.

Завітайте до найближчого відділення поштового зв’язку й передплатіть улюблені видання!

Адміністрація Центру

поштового зв’язку №4 м. Горлівка.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: газета, Дзержинский шахтер, подписка
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама