Поліцейські Дзержинська виявили факт незаконного зберігання наркотиків та вилучили набої

14.03.2016
1248
0

Поліцейські Дзержинська виявили факт незаконного зберігання наркотиків та вилучили набої

Співробітниками поліції з організації роботи блокпостів, під час перевірки оперативної інформації, в квартирі у 63 річного пенсіонера було виявлено та вилучено 4 паперових згортка з речовиною зеленого кольору з запахом коноплі. Чоловік пояснив, що коноплі він зберігав для власного споживання. Не дарма в народі кажуть "сивина в бороду- біс в ребро".

Наркотичну речовину направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального  кодексу України.

 А вже вверечі патрульними  поліції при охороні публічного порядку та безпеки міста, було зупинено 45 річного мешканця міста,  який помітно нервувався при появі поліцейських. Як виявилося оперативна вдача  не підвела правоохоронців - в ході особистого огляду у останнього,  під курткою, було виявлено та вилучено магазин з 30 набоями колібру 7,6. Зі слів останнього він знайшов боєприпаси на териконі, біля центрального ринка міста та вирішив залишити їх собі як трофей.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Але є в нашому місті і свідомі громадяни. Так 42 річний житель міста,  біля  свого будинку, знайшов 34 набої колібру 5,45 та відразу ж звернувся з заявою до поліції. Чоловік пояснив, що розуміє всю небезпеку таких знахідок для життя оточуючих. Не гаючи часу, він повідомив про небезпечну знахідку правоохоронців.

УВАГА! Громадяни, які добровільно звертаються в правоохоронні органи з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, звільняються від кримінальної відповідальності, згідно з ч. 3 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Дзержинське відділення поліції

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: канабис, боеприпасы, полиция
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама