Представник Генерального консульства Німеччини в Україні відкриє виставку фоторобіт Торецької молоді

22.08.2019
887
0

У рамках святкування дня Прапора 23 серпня 2019 року у Центральному парку Торецька будуть виставлені фотороботи юнаків і дівчат.  Фотомайстерня проходила з 19 по 23 серпня у вільному просторі «MEM Idea Hub». На відкритті виставки з вітальним словом виступить представник Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина у Дніпрі пан Петер Шмаль.

Одинадцять фотоесе на тему «Вулиця, на якій я живу» створені під кураторством київського фото-документаліста Сергія Коровайного і в рамках проекту «MediaLab Donbass» німецької організації Європейська Медіа Ініціатива.

«Хлопці і дівчата Торецька створили глибокі і людяні історії свого безпосереднього оточення, які будуть цікаві жителям міста» - говорить Олена Жерздева, керівниця проекту МедіаЛаб Донбас.

«Для багатьох студентів така ініціатива - це доступ у новий  світ, світ фотографії, сторітейлінга і журналістики. Наша Фотомайстерня знаходиться на перетині цих дисциплін. Це можливість подумати, що цікаве є у місті, особливо на вулиці, на якій живуть учасники. І,  можливо, переоцінити своє навколишнє середовище. Ну і звичайно ж це спілкування» - говорить Сергій Коровайний, фото-документаліст та тренер Майстерні.

Фотомайстерні з виставками випускників вже відбулися у Слов'янську та Дружківці.  Наступна фотомайстерня відкриється 26 серпня в Авдіївці

Проект проходить у співпраці з громадською організацією «Нова Дружківка» і платформою ініціатив «Теплиця».

Фотомайстерні проводяться за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини - в рамках програми по розширенню співпраці з громадськими організаціями країн Східного партнерства».

 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: виставка фоторобіт Торецької молоді, День Прапора
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама