Про оприлюднення проекту рiшення

21.12.2010
1348
0

Міське управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства повідомляє про оприлюднення проекту рішення «Про погодження правил приймання стічних вод підприємств в комунальну систему каналізації м.Дзержинська» для отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань. Розробник - Дзержинське міське управ ління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, Дзержинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства. Дзержинське ВУВКГ КП "Компанія "Вода Донбасу” відповідно до Закону України "Про питну воду та питне водопостачання” на підставі ліцензії здійснює централізовану подачу питної води на адресу водокористувачів підприємств міста Дзержинська й населення державного та приватного сектору міста та приймає побутові стічні води в міську комунальну каналізаційну мережу. Однак у цей час не має можливості здійснювати більш ретельний контроль над фактичним використанням водоспоживання, а відповідно за кількістю та якістю стічних  вод, що скидаються в каналізаційну мережу міста.

Подібний стан справ погіршує роботу мереж і споруджень каналізаційної системи, сприяє забрудненню навколишнього середовища нашого міста. Введення в дію правил дозволить упорядкувати договірні відносини з абонентами - юридичними й фізичними особами, а також дасть можливість підсилити контроль над якістю й кількістю стічних вод, що скидаються у каналізаційну мережу міста. Дія даних правил поширюється на всі підприємства, установи, організації незалежно від форми власності й відомчої приналежності та жителів приватних будинків, які скидають стічні води в каналізаційну мережу. Вони розроблені на основі загальнодержавних "Правил приймання стічних вод підприємств у комунальні й відомчі системи каналізації населених пунктів України”, затверджених наказом Госстроя України від 19.02.2002г. № 37, зареєстрованих у Мінюсті України від 26.04.2002г. №403/6691 та інших нормативно-правових актів і регламентують договірні відносини між абонентами та Дзержинським ВУВКГ. В правилах установлено: порядок висновку договорів; порядок контролю за скиданням стічних вод; припустимі концентрації для забруднюючих речовин, які скидаються підприємствами в каналізацію; ураховуються місцеві особливості приймання стічних вод; установлюється плата за скиданням промислових, дощових та талих вод; установлюються превентивні санкції за порушення договірних зобов’язань.

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу в повному обсязі будуть розміщені на стенді першого поверху виконкому, на офіційному сайті міської ради м.Дзержинська http://dzerzhinsk-rada.gov.ua 25 грудня 2010.

Зауваження та пропозиції подавати юридичним та фізичним особам в письмовому вигляді або надсилати поштою до управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства м.Дзержинська, до розробника проекту ВУВКГ.

Адреса Дзержинського міського управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства: 85200, м. Дзержинськ, вул.50 років Жовтня,27( каб 1.10, тел.4-30-85).

Адреса водопровідно-каналізаційного господарства: м. Дзержинськ, вул.Дзержинського,65 (3-30-07).

Пропозиції приймаються на протязі місяця з дня оприлюднення.

В.СТАРУЩЕНКО
Голова коміссії з розробки регуляторних актів.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: исполком, управление градостроения, архитектуры и жилищно-коммунального
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама