У ній поєднується і вміння вислухати, і сприймати гумор, і водночас прийти на допомогу в скрутний час

28.03.2018
1497
0

У ній поєднується і вміння вислухати, і сприймати гумор, і водночас прийти на допомогу в скрутний час

Талант дістається людині від Бога, а професіоналізм - то невтомна праця, сумлінність, відповідальність. І не так часто в житті зустрічаємо їх поєднання. Щедрою рукою  дарувала доля  це їй,  чудовій жінці, талановитому керівнику, справжньому професіоналу своєї справи - Тинкован Наталії Олексіївні, а нам - щасливу нагоду знати її, працювати поруч із нею, вчитися професіоналізму і мудрості, порядності й людяності, високій культурі, інтелігентності і простотіі.

Людина, яка самостійно прокладає свій шлях, одержує задоволення від праці, не зупиняється на досягнутому, викликає велику повагу. Усі роки, які ми знаємо Наталію Олексіївну, вона завжди в русі.

Свою педагогічну діяльність Наталія Олексіївна розпочала вожатою та вчителем початкових класів. Молода енергійна вчителька віддавала дітям свої знання, любов, сердечне ставлення, за що вони їй щиро вдячні. Учням запам'яталися цікаві уроки, виховні години творчої та турботливої вчительки. Разом із тим вона дбала про дисципліну своїх учнів, їх зовнішній вигляд, а найголовніше - намагалася виховати з них чуйних людей. За час роботи проведено безліч змістовних виховних годин і цікавих заходів, захоплюючих екскурсій!

"Перший учитель… У кожної людини він як початок шляху, як перший відбиток у дитячій душі. Нехай час обдарує учнів іншими вчителями, але перша вчителька назавжди лишилася тим маленьким далеким вогником, що посвітив на початку шляху", - так кажуть про неї її випускники.

Професія від Бога одна -Учитель. Всі інші - від учителя. Учитель не професія - це доля. І ось уже багато років Наталія Олексіївна не змінює цій долі, хоч і обіймає посаду заступника начальника міського управління освіти. За свою сумлінну працю вона  нагороджена грамотами та подяками, але не любить "світитися" чи вихвалятися особистими досягненнями. Доля наділила її багатьма талантами - розумом, умінням розбиратися в людях і блискавично давати оцінку тій чи іншій ситуації, вмінням повести за собою колектив, заслужити повагу та визнання.
У ній поєднується і вміння вислухати, і сприймати гумор, і водночас прийти на допомогу в скрутний час. З глибокою повагою  вона ставиться до старших колег, а молодших розуміє і підтримує. Наталія Олексіївна - хороша людина, чуйна та добросердечна колега, кохана і турботлива дружина, любляча мама, сестра. Її обличчя і очі завжди випромінюють усмішку та доброзичливість.

Весна дарує увесь свій дорогоцінний природній скарб прийдешньому дню. То ж у Ваш ювілейний рік і ми бажаємо, шановна Наталіє Олексіївно, щоб річка Вашої долі була спокійною, а у небі для Вас завжди сяяли зорі щастя, удачі, любові. Нехай Господь береже Вас від лиха, а доля простелить гарний рушник активних літ на педагогічній ниві у здоров'ї, любові, достатку і творчих успіхах.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Тинкован Наталія Олексіївна, Професія учитель
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама