УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

27.04.2018
1011
0

УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

26 квітня виповнюється 32 роки з Дня Чорнобильської трагедії. Аварії, що спричинила радіаційну катастрофу, та увійшла у число найбільших катастроф техногенного характеру в історії людства.

Покласти квіти до пам’ятного знаку Героям-чорнобильцям та вшанувати загиблих, які вгамовували розбурхану стихію, зібрались заступники керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Юрій Євсіков та Олена Кульбачна, члени громадської організації «Союз Чорнобиль України» на чолі з головою організації Володимиром Шемуком, учнівська молодь та мешканці міста.

В опорному закладі «Торецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6» гості та учні школи відвідали музей, створений в пам’ять про Чорнобильську трагедію. Під час тематичної екскурсії Володимир Шемук передав до музею декілька нових експонатів.

Під час урочистих заходів з нагоди Дня Чорнобильської трагедії «Пам’ять із полиновим присмаком болю» подарунками від керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Ярослава Руденка нагороджено учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, членів громадської організації «Союз Чорнобиль України» та вдов учасників ліквідації на ЧАЕС, а школярі підготували концерт із вокальних та танцювальних номерів.

Протягом квітня за ініціативою військово-цивільної адміністрації міста Торецьк в навчальних закладах міста проходив міський конкурс малюнків «Чорнобиль з пам’яті не стерти», призери були нагороджені подарунками від керівника військово-цивільної адміністрації та громадської організації «Союз Чорнобиль України». Роботи переможців конкурсу можна було побачити в актовій залі, а в холі - малюнки всіх учасників конкурсу.

В парковій зоні «Пергола» пройшов міський легкоатлетичний крос «Пам’яті героям Чорнобиля», в яких змагались учні шкіл міста. Переможців нагороджено почесними грамотами та медалями від керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк.

Ми знову схиляємось перед мужністю та героїзмом людей, що не шкодуючи власних сил та здоров’я, захистили нас та врятували від ще більшого лиха. Ми завжди повинні пам'ятати уроки страшної трагедії і не допустити їх повторення.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції, прийміть щирі побажання міцного здоров'я Вам і Вашим близьким, сімейного благополуччя, миру і добра.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Чорнобильська трагедія, заходи
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама