ВІДБУЛАСЬ НИЗКА ЗАХОДІВ ПРИСВЯЧЕНИХ ДНЮ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

13.05.2018
1115
0

ВІДБУЛАСЬ НИЗКА ЗАХОДІВ ПРИСВЯЧЕНИХ ДНЮ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

 В День пам’яті та примирення, за участю керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Ярослава Руденко та його заступників, військовослужбовців, представників громадських об’єднань та мешканців міста відбулось урочисте покладання квітів до меморіального комплексу «Слава».

З 1914 року символом пам'яті жертв Першої світової війни, а згодом — жертв усіх військових та цивільних збройних конфліктів став червоний мак. Всі учасники заходу прийняли участь в акції «Символ пам’яті», закріпивши мак на мапі пам’яті, щоб вшанувати тих, хто віддав свою душу та своє життя за перемогу у Другій світовій війні.

В парковій зоні «Пергола» військовослужбовцями 24 окремої механізованої бригади ім. Короля Данила спільно з військово-цивільною адміністрацією організовано та проведено Арт-Акцію «Україна-мрія», де кожен бажаючий міг відтворити свою художню майстерність в малюнку про мирне життя в своїй країні.

Разом з тим працівники Управління соціального захисту населення подарунками від керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк привітали ветеранів, які мужньо та самовіддано боронили нашу країну.

Керівник військово-цивільної адміністрації спільно з заступниками хвилиною мовчання та квітами вшанували військовослужбовців біля пам’ятного знаку, присвяченого захисникам України, полеглим за визволення міста Торецьк.

До дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на базі спортивного комплексу «FitLine» відбувся турнір з міні-футболу серед збірних команд вугледобувних підприємств та молоді міста.

Вітаємо ще раз ветеранів зі святом, бажаємо миру, міцного здоров’я, добра та родинного затишку. Низький уклін всім, хто ціною свого життя виборював перемогу.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: заходи, День пам’яті та примирення
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама