В нашім серці - Україна

28.12.2016
1305
0

В нашім серці - Україна

Нехай ніхто не половинить
Твоїх земель не розтина,
Бо ти єдина, Україно!
Бо ти на всіх у нас одна!

Такими словами розпочала нашу зустріч у школі №10 ведуча Соколовська Х. В. На святі "В нашім серці - Україна" були присутні учні, вчителя, батьки. Свою майстерність, довготривалу працю, любов до рідної землі прийшли висловити талановиті діти з музичної школи ім. Карабиця  зі своїм наставником та вчителем Євсюковою М. В.

Відкрили свято юні музиканти ансамблю "Непоседи" (Савицький Олександр, Кузьменко Володимир, Шальньов Іван та Іванілова Тетяна). Зі словами вдячності до неньки-України виступив Костін Едуард з українською народною піснею "Ніч така місячна".

Білик Андрій привітав усіх присутніх українською народною піснею "Корольок".

Скільки ніжних поетичних слів придумали люди, щоб висловити свою гарячу любов до краю, де народилися і живуть. Слова, що йдуть від серця - найщиріші, а музика, що лине від серця - найніжніша. І довів це юний музикант - Трубіцин Микола з такою ніжною піснею на гітарі.
Діти - майбутнє України. Тож своїми знаннями, працею, здобутками повинні підносити її культуру, своїми досягненнями славити її, поважати свій народ, берегти волю і незалежність. Талановиті діти з ансамблю "Веселий акордеон" (Коробкін Ігор, Алдонін Марк, Годлевська Ганна, Марченко Анастасія) яскраво виконали "Українську польку".

У творчій співпраці наше свято проходило з танцювальним колективом "Феєрія" (кер. Тутаєва І. Ю.). А ось  більш досвідчені музиканти, учасники ансамблю "Акорд", лауреати міжнародних конкурсів, Юхименко Гліб та  Разумняк Павло зіграли попурі на тему українських народних пісень.

Та наше свято добігало кінця. Усі присутні глядачі аплодували юним музикантам. А директор школи №10 Міткалова Т. О. висловила щиру подяку музичній школі ім. Карабиця та особисто відмітила людину, зусилля і праця якої кожен день приносять гарний настрій у музичні свята, - педагога і організатора цієї зустрічі Євсюкову М. В.

Батьківський комітет.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ОШ 10, музыкальная школа им И Карабица
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама