В трійці призерів. Досягнуті успіхи надихають на нові перемоги

11.05.2017
1112
0

Вже традиційно п'ятий рік поспіль відбувається Всеукраїнська спартакіада серед потерпілих на виробництві "Сила духу". У цьому році регіональні змагання V Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві пройшли 20 квітня у м. Бахмуті на базі комунального закладу спортивно-оздоровчого профілю "Стадіон "Металург".

У нелегкі часи, які переживає наша країна, проведення свята спорту не тільки об'єднує, але й згуртовує мешканців Донбасу. З року в рік зростає кількість учасників регіональних змагань. Якщо в першій спартакіаді в Донецьку змагались 80 спортсменів з 13 населених пунктів області, то в цьому році в Бахмут прибули вже 180 учасників з 24 міст і районів.

Розпочалася церемонія відкриття з урочистого параду команд учасників на чолі з керівниками відділень виконавчої дирекції фонду в Донецькій області. У заході взяли участь: Стокоз І.С. - заступник голови Донецької облдержадміністрації, керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації; Точена В.В. - заступник Бахмутського міського голови; Поламарчук Н.С. - голова Донецької обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України", радник голови Донецької облдержадміністрації з питань інвалідів; Шевченко К.Б. - начальник Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт".

Команду міста Торецька представляли 11 потерпілих на виробництві, сімь з яких вже не один рік беруть участь у змаганнях. Вперше у цьому році до лав любителів спорту стали чотири новачка.

Віталій Черноусов та Володимир Дєлов відстоювали інтереси команди в шахах, Ігор Юрченко та Станіслав Якушин змагалися в гирьовому спорті, Василь Гавриленко - у армреслінгу. Майстерно справлялися із м'ячем в бомбаскеті Михайло Хондошко і Сергій Ахметов. Відточили свої навички в настільному тенісі та від душі насолодилися грою  Олександр Ценков, Віктор Єгоров та Олена Звягільська. Дартс підкорював Олександр Охотніков.

За результатами змагань 7 з 11 учасників команди увійшли до трійки переможців. Так, Ігор Юрченко та Станіслав Якушин завоювали золото і срібло в гирьовому спорті. Віталій Черноусов - срібло у шахах. Михайло Хондошко - золото в бомбаскеті. Олександр Ценков та Олена Звягільська - бронзу в настільному тенісі, Олександр Охотніков - золото та бронзу у дартсі.

За підсумками змагань у загальнокомандному заліку перемогла команда Бахмуту. Друге місце вибороли спортсмени з Новогродівки, на третій сходинці - команда міста Торецька. Третій рік поспіль наша команда не сходить з п'єдесталу та вже має кубки за I, II та III місця.
Визначилися також переможці, які візьмуть участь у фінальному етапі V Всеукраїнської спартакіади "Сила духу", що відбудеться в Одесі в червні 2017 року.

Всі учасники змагань та переможці були нагороджені грамотами, медалями, дипломами та кубками. З нагоди ювілейної спартакіади спонсори виготовили спеціальні значки.

Відділення фонду у місті Торецьку висловлює щиру подяку за допомогу, надану команді інвалідів при підготовці і проведенні регіонального етапу V Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці "Сила духу", генеральному директору ДП     "Торецьквугілля" В.А. Юхименко, голові Торецької територіальної організації ППВПУ В.П. Щербаню, керівнику міської громадської організації жінок-інвалідів "Лаванда" В.В. Кустаревій.

З прекрасним настроєм, високим емоційним підйомом роз'їжджалися по домівках учасники змагань, адже вогонь боротьби, який вдалося запалити в очах кожного спортсмена, ніколи не згасне, а навпаки, в подальшому надихне на нові перемоги.

Відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків у місті Торецьку.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Всеукраинская спартакиада, спартакиада, Сила духа
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама