ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ПАВЛОМ ЖЕБРІВСЬКИМ

07.05.2018
1108
0

ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ПАВЛОМ ЖЕБРІВСЬКИМ

04 травня 2018 року, в приміщенні Центру розвитку для молоді та дітей «TEEN ДІМ» відбулась робоча зустріч голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, заступника голови облдержадміністрації Віктора Ремського спільно з керівником військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Ярославом Руденко, директорами підприємств, установ та організацій міста, представниками бізнесу.

Зустріч відбулась задля актуалізації проблем міста та визначення напрямків їх вирішення. За останні декілька років, керівництво міста змінює вектори відбудови та розвитку Торецька. Як зазначив Павло Жебрівський: «Проблем у місті багато, і принесла їх не лише війна. Більшість проблем - хронічні, що не вирішувалися та, відповідно, загострювалися десятиліттями».

Наразі завдяки програмі «Український донецький куркуль» є позитивні приклади розвитку підприємництва та бізнесу. Разом з тим під, час зустрічі обговорили стан медицини, освіти, культури. Керівництво області та міста мають спільні пріоритети – це розвиток, саме тому подальша робота буде направлена не тільки на відбудову та відновлення, а й на зростання економічних показників.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: TEEN ДІМ, Павло Жебрівський, робоча зустріч
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама