Всесвітній день охорони праці 28 квітня 2018р

24.04.2018
799
0

Всесвітній день охорони праці 28 квітня 2018р

У Всесвітній день охорони праці, 28 квітня, в Україні відзначають День охорони праці. Цього року Міжнародною організацією праці (МОП) визначено девіз Дня охорони праці – «Захищене і здорове покоління» (додається).

Цей девіз збігається із завданнями і метою Всесвітнього дня боротьби із дитячою працею, який відзначають 12 червня.

Одна із цілей – гідна праця та економічне зростання, її реалізація в інтересах молодого покоління потребує узгодженого комплексного підходу до викорінення дитячої праці та популяризації культури профілактики безпеки і гігієни праці.

У контексті цієї події в Держпраці відбулося засідання організаційного комітету з проведення Дня охорони праці в Україні, в якому взяли участь представники Держпраці, Міненерговугілля, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства освіти і науки, Мінрегіонбуд, Держатомрегулювання, Міністерства внутрішніх справ, Міжнародної організації праці, Фонду соціального страхування, профспілок і роботодавців, редакції журналу «Охорона праці».

Учасники засідання обговорили і прийняли за основу текст Звернення Організаційного комітету до органів державної влади, місцевого самоврядування, роботодавців, профспілок, засобів масової інформації, керівників і працівників підприємств, установ і організацій та План заходів (додається) з відзначення у 2018 році Дня охорони праці в Україні під девізом «Захищене і здорове покоління».

11 квітня 2018 року, згідно наказу по підприємству №59 від 05 квітня 2018 року, відбулось засідання організаційного комітету ДП «Торецьквугілля» з підготовки до проведення заходів з нагоди Дня охорони праці, в якому прийняли участь представники: відділу гірничотехнічного нагляду у Торецькому регіоні ГУ Держпраці у Донецькій обл., Торецького міського відділення ВД Фонду соціального страхування України у Донецькій обл., керівники профспілок відокремлених підрозділів та фахівці з охорони праці. Одним із заходів передбачено проведення на відокремлених підрозділах ДП «Торецьквугілля» смотр-конкурсу з охорони праці «Тиждень охорони праці» з 21 квітня по 27 квітня 2018 року. За умовами проведення смотр-конкурсу передбачено заохочення переможців за напрямками «За безпечну працю», «Кращий працівник», «Краща виробница дільниця (бригада)», «Кращий за професією» згідно діючого положення Колективного договору підприємства.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: День охорони праці, смотр-конкурс
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама