За покликом душі

03.10.2016
1181
0

Снігаренко Валентина ТрохимівнаВажко навіть уявити, скільки душевних сил, енергії, знань і вмінь треба докласти, щоб виростити і виховати справжніми людьми таких різних, не схожих між собою дітей. Та секретами такої мудрості володіє Снігаренко Валентина Трохимівна, яка протягом багатьох років працювала вчителем української мови та літератури в СЗОШ  №3, а з 2007 року працює завідуючою шкільною бібліотекою.

"У її особі поєднується і кваліфікований учитель-предметник, і гарний класний керівник, і мудрий наставник", - так згадують свого вчителя колишні випускники. Валентина Трохимівна - людина відверта, відкрита, яка завжди вислухає, допоможе, дасть пораду і завжди поспішає, бо багато справ. Саме такою знають її в колективі.

Вона дарує тепло своєї душі дітям, колегам. Здається, сама Доля благословляє її великою щедрістю, яка сяє і примножується з роками золотом мудрості й  відданості педагогічній  справі.

Шановні освітяни! Вірте, що ваша благородна праця, любов до дітей, самопожертва, вічний неспокій не впадуть у сухий грунт, а проростуть на благодатній ниві та невдовзі заколосяться добірним зерном. Зі святом!

Педагогічний колектив СЗОШ № 3.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: СОШ № 3, день учителя
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама