Завершено реєстрацію на додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання

28.06.2017
836
0

Завершено реєстрацію на додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання

Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти нагадує, що  з 3.07 по 12.07.2017 буде проводитися додаткова сесія зовнішнього оцінювання для окремих категорій осіб, які не моли можливості зареєструватися для участі в зовнішньому оцінюванні в основний період та учасники, які були зареєстровані в основний період, але не могли взяти участь в основній сесії ЗНО зокрема і учасники, які проживають в населених пунктах, зазначених у переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження.

За статистичними даними популярними предметами на додаткову сесію стали: українська мова і література – 209 учасників, математика – 165 учасників та історія України – 114 учасників.

Додаткова сесія буде проходити в трьох адміністративних одиницях Донецької та Луганської областей: Слов’янськ, Маріуполь та Сєвєродонецьк.

Запрошення-перепустки на додаткову сесію будуть розміщенні на інформаційних сторінках учасників ЗНО 2017 за 5 днів до початку конкретного іспиту.

Як і на основне тестування, на додаткову сесію пропуск учасників ЗНО розпочинається о 10.15 та завершується о 10.50

Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти нагадує, що допуск абітурієнтів до пункту тестування здійснюється на підставі наступних документів:

1) оригіналу Сертифіката 2017 року;

2) оригіналу паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті;

3) запрошення-перепустки.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: дополнительная сессия, ВНО 2017
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама