Ідеї подарунків коханій (дівчині, дружині, подрузі) на 8-ме березня

22.02.2023
592
0

Наприкінці лютого та на початку березня статус багатьох чоловіків змінюється на такий: "в активному пошуку". І маємо ми на увазі - в активному пошуку подарунка на 8 березня. Ви знову не знаєте, чим порадувати дівчину? Який подарунок обрати, щоб не уславитися жаднюгою або хлопцем без смаку? А може, просто подарувати гроші або обійтися букетом квітів? Просимо вас, тільки без експериментів і крайнощів. І, до речі, квіти - це не подарунок, а додаток до подарунка, так легко відбутися не вийде.

подарунки на 8-ме березня

Парфуми або сертифікат

Самостійно вибрати новий аромат для дівчини ви можете тільки в тому разі, якщо розумієтеся на парфумерії, знаєте, аромати якої групи привертають вашу даму серця, а які ноти вона в прямому сенсі слова на дух не переносить. Якщо ви цього не знаєте, сфотографуйте флакон її улюблених парфумів і покажіть фото консультанту в магазині. Він зможе знайти ідентичний варіант або запропонує вам новий аромат схожої групи.

Прикраса

Купити жіночий браслет, каблучку, сережки - такі плани на 8 березня мають приблизно половина опитаних чоловіків. Прикраса - це завжди безпрограшний варіант, який підкреслить вашу уважність до смаків дівчини і ваше бажання їй догодити. Жіночий браслет Сваровскі або браслет з натуральної шкіри входять до топу найпопулярніших прикрас для дівчат того року, тож саме час підбирати відповідну модель.

Телефон або інший гаджет

Такий подарунок займає верхні рядки найбажаніших подарунків на будь-яке свято. Це зрозуміло, без смартфонів та інших електронних пристроїв важко уявити життя сучасної людини. Такий подарунок на 8 березня коштує недешево, але позбавляє вас від необхідності продовження пошуків, якщо жоден з інших варіантів не здається вам підходящим.

Спа

Що подарувати на 8 березня дівчині? Не обов'язково презент, який можна помацати. Ви можете влаштувати для неї день краси та відпочинку. Подаруйте масаж, флоатинг, б'юті-процедури. Напередодні 8 березня салони краси пропонують комплексні програми, тож вам буде з чого вибрати.

Аксесуар

Яка дівчина не любить сумки? Та немає таких! Тому подарунок на 8 березня у вигляді сумочки приємно здивує вашу кохану. Підберіть класичну модель з натуральної шкіри, без зайвого декору і навмисних деталей. Що лаконічнішим буде дизайн, то менший ризик помилитися з вибором.

Одяг

А ти купив дівчині шубу? Так міг би звучати текст агітаційного плаката, але рідкісний чоловік може похвалитися фінансовою можливістю робити такі подарунки коханій на кожне свято в році. Тому шубу цілком може замінити шкіряна куртка, кардиган або інший предмет одягу.
Не намагайтеся зробити сюрприз. Навіть точно знаючи розмір коханої, ви ризикуєте прогадати з посадкою. Одяг може не підійти за кроєм, фасоном, кольором, і свято буде зіпсовано. Тому за придбанням подарунка краще вирушати разом із дівчиною, а після вдалого шопінгу відзначити свято в якомусь милому кафе.

Косметика

Навіть не намагайтеся вибрати її самостійно, це все одно, що намагатися дівчині розібратися в рибальських снастях. Просто купіть сертифікат її улюбленого магазину косметики, і нехай дівчина сама придбає саме те, що їй потрібно.

Білизна

Продовження теми одягу. Якщо ви ще не вивчили напам'ять параметри своєї дівчини, придбати нижню білизну буде важко. Краще заздалегідь подивіться розмір, зазначений на бюстгальтері та трусиках, запишіть у потаємному місці (а то точно забудете) і з цією інформацією вирушайте в інтернет-магазин e-Sex-Shop де знайдете широкий вибір сексуальної нижньої білизни на любий смак.

Подорож

Не потрібно збирати двадцять років на Мальдіви або брати кредит на поїздку в Італію. Подорож удвох з коханою людиною - вже свято. Орендуйте будиночок у лісі, зніміть номер у готелі найближчого симпатичного містечка. Заплануйте культурну програму, щоб у дівчини був привід вбратися (вони це люблять). Такий подарунок запам'ятається краще, ніж будь-який телефон або прикраса, адже спільні емоції та враження - це безцінно.

М'які іграшки

Якщо дівчина юна і романтична, навіть такий побитий варіант, як м'яка іграшка, може бути розглянутий. Але повторимося, тільки якщо дівчина молоденька, інакше ви ризикуєте побачити на обличчі коханої здивування.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Ідеї подарунків на 8 березня, Ідеї подарунків коханій
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама