Знахідку у вигляді коляски з дитиною було знайдено у Дзержинську

09.06.2015
1947
0

07.06.2015 року о 22. 50 годин до Дзержинського МВ  по телефону надійшло повідомлення від мешканця міста Дзержинська, про те що біля центральної міської лікарні знаходиться дитяча  коляска з хлопчиком, віком до 1 року – без нагляду. Як повідомив начальник Дзержинського міськвідділу полковник міліції Герман Приступа, на місто події відразу виїхала слідчо-оперативно група, дитину після огляду помістили до дитячого відділу центральної лікарні у місті Дзержинську з діагнозом –пневмонія (за даними медперсоналу лікарні 05.06.2015 року саме дитина була виписана з дитячого відділення повністю здоровою ).
У ході розшукових заходів працівниками кримінальної міліції у  справах дітей були встановлені анкетні дані дитини і батьків. Ними  виявилися 37-річна та 39-річний  мешканці міста.  У ході опитування, також встановлено, що батько дитини працює на шахті і знаходився на роботі, а мати – увечері, взявши дитину, пішла прогулятися. На прогулянці зустріла подругу, з якою розпивала спиртні напої. З її слів, далі не пам*ятає, що було, а коли прийшла до тями  пізно вночі, то знаходилася у кущах біля лікарні, без дитячої коляски. Як пояснює сама горе-мати - їй стало зле після випитого спиртного і вона знепритомніла.
І хоча Дзержинським МВ по вказаному факту відкрито кримінальне провадження за ст..166 КК України (злісне невиконання обов*язків по догляду за дитиною або за особою, у відношенні якого встановлено опіку), безвідповідальна мати щиро вдячна міліціонерам за  знаходження її дитини, та розкаюється у своєму проступку.

Источник: Сайт Дзержинского ГО

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама