Абитуриентам 2014 года

25.01.2014
1311
0

Шановні абітурієнти! Ви вже почали готуватися

до зовнішнього незалежного оцінювання 2014 р.?

Затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2014 році.

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України реєстрація осіб для проходження зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 3 січня до 5 березня 2014 року.

Зовнішнє незалежне оцінювання 2014 року буде проходити з 3 по 27 червня.

Для того, щоб вже зараз наблизитися до здійснення вашої мрії – НАВЧАННЯ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ - вам необхідно зробити перші кроки. Кожен крок допоможе вам без перешкод зареєструватися для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2014 року.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА ТАКІ МОМЕНТИ:

1. Перш за все вже зараз оберіть вищий навчальний заклад, у якому бажаєте навчатися та напрям підготовки, спе­­ці­альність. Зверніться до приймальної комісії ВНЗ, ознайомтеся з правилами прийому та переліком конкурсних предметів, з яких потрібно мати сертифікат ЗНО.

2. На сайті Українського центру оцінювання якості освіти testportal.gov.ua або на сайті Донецького регіонального центру test.dn.ua ви зможете знайти та завантажити програму створення заяви-реєстраційної картки.

В 2014 році учасники матимуть можливість обрати не більше 4-х з 11 запропонованих предметів. Для осіб, які потребуватимуть перекладу тестів іншою мовою, передбачено переклад тестів з всесвітньої історії, історії України, математики, біології, географії, фізики та хімії кримськотатарською, молдовською, польською, російською, угорською мовами, а тесту зі світової літератури – російською мовою. Увага! Абітурієнт, який виявив бажання скласти тест однією з мов національних меншин, отримає для роботи тестовий зошит, укладений відповідною мовою. Тестовий зошит, укладений українською мовою, йому видаватися не буде.

3. Підготуйте заздалегідь такі документи:

* також необхідно підготувати дві ідентичні фотокартки для документів розміром 3х4;

* ксерокопію паспорта або свідоцтва про народження (для осіб, які народилися після 1 вересня 1997 року та не отримали паспорт);

* ксерокопію атестата (для випускників минулих років);

* довідку з місця навчання за зразком, установленим Українським центром оцінювання якості освіти (для осіб, які отримають атестат у 2014 році);

* висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов (тільки для осіб, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для проходження тестування з обов’язковим записом, яких саме умов учасник потребує);

* копію документа про зміну прізвища, ім’я, по батькові (для осіб, у документах яких є розбіжності в персональних даних);

* переклад документів українською мовою, завірених нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою);

* документ, що підтверджує законність перебування на території України (у разі потреби).

На копіях документів вам необхідно написати «Згідно з оригіналом» (без лапок), поставити особистий підпис, ініціали та прізвище, дату засвідчення копії.

Реєстраційні документи необхідно буде надіслати з 3 січня до 5 березня 2014 року на адресу:

а/с 91, Донецьк, Донецька область, 83104.

У вас буде можливість перевірити на сайті Донецького РЦОЯО стан поштового відправлення (на сайті буде зазначена інформація про отримання листа, опрацювання інформації та дати друку і відправки сертифікату або листа з відмовою в реєстрації) за номером заяви-реєстраційної картки (він вказаний у контрольно-інформаційному листі до заяви-реєстраційної картки) або номером поштового відправлення (він вказаний у квитанції, яка надається на пошті), тому збережіть їх.

Реєстрація вважається завершеною тільки після отримання від Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти:

1. Бланка сертифікату.

2. Реєстраційної картки абітурієнта.

3. інформаційного бюлетеня «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2014 рік».

4. Повідомлення про створення особливих умов проходження зовнішнього оцінювання (для осіб, які надали відповідний висновок закладу охорони здоров’я).

Також для вас на сайті Українського центру оцінювання якості освіти буде створено інформаційну сторінку, доступ до якої здійснюється за номером сертифіката та PIN-кодом, указаним у ньому.

Для підготовки до ЗНО ви можете скористуватися безкоштовним інтернет-ресурсом «Яндекс.ЗНО» (zno.yandex.ua), на якому розміщені матеріали для тестування, складені на основі офіційних тестів Українського центру оцінювання якості освіти.

НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ З РЕЄСТРАЦІЄЮ!

УСПІХУ ДОСЯГАЄ ТОЙ, ХТО РЕЄСТРУЄТЬСЯ ВЧАСНО ТА БЕЗ ПОМИЛОК!

Телефон для довідок – 099-343-10-26.

Мигда Олена Миколаївна. 

Методист міського відділу освіти.


АБИТУРИЕНТАМ 2014 ГОДА

Пришло время выпускникам средних учебных заведений выбирать свой дальнейший жизненный путь. Поступление в институт является первым шагом на пути к успешной карьере. Выбор профессии - одно из главнейших решений в жизни человека и очень важно сделать правильный выбор. Высшие учебные заведения открывают перед человеком возможность совершенствования своих знаний и профессионального роста. Помимо гражданских вузов есть возможность поступить в высшие военные учебные заведения Министерства обороны Украины, если вы мечтаете связать свою жизнь с Вооруженными силами и стать офицерами- элитой будущих Вооруженных сил Украины.

С 1 февраля по 31 мая в горвоенкомате проводится отбор кандидатов из числа выпускников школ, лицеев, техникумов и военнообязанных запаса, имеющих полное среднее образование, в возрасте от 17 до 23 лет для поступления на учебу в ввуз в 2014 году.

Срок обучения 4-5 лет, присваивается воинское звание-лейтенант, квалификационный уровень- младший специалист, бакалавр, специалист или магистр.

Подробную информацию об условиях поступления и учебы можно получить в пункте военно-профессиональной ориентации молодёжи Дзержинского горвоенкомата.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама