АПАРАТНА НАРАДА 16.04.2018

21.04.2018
1090
0

АПАРАТНА НАРАДА 16.04.2018

16 квітня, в приміщенні військово-цивільної адміністрації під головуванням керівника військо-цивільної адміністрації міста Торецьк Ярослава Руденко, за участю заступників керівника ВЦА м. Торецьк, керівників підприємств, установ міста та начальників відділів ВЦА відбулась апаратна нарада.

На початку апаратної наради заслухали керівників комунальних підприємств міста про заходи щодо забезпечення життєдіяльності м.Торецька. Згідно порядку денного під час наради заслухали: інформацію від начальника Торецької міської державної лікарні ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби Донецької області Сергія Пукаса «про санітарно-епідеміологічну ситуацію та заходи щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя серед населення м. Торецка у весняно-літній період 2018 року». Начальник 22 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Донецькій області Ігор Сбитнєв доповів «про заходи попередження і протидії масовим пожежам у пожежонебезпечний період 2018 року (про стан пожежної та техногенної безпеки ОПН, ПНО, про заходи щодо підвищення безпеки на водних об’єктах, про добровільні пожежні дружини, виділення коштів на попередження та ліквідацію НС у пожежонебезпечний період, про стан готовності захисних споруд, про технічну інвентаризацію захисних споруд)».

По завершенню апаратної наради керівником ВЦА м. Торецьк Ярославом Руденко було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та визначено терміни виконання.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ВЦА, апаратна нарада
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама