ГНИ информирует:

05.06.2013
808
0

Електронним ключем міндоходів можна звітуватись в органи

Пенсійного фонду та статистики

Відтепер ключ електронного підпису, виданий Акредитованим центром сертифікації ключів Міністерства доходів і зборів, дає змогу звітувати в режимі он-лайн не лише до органів Міністерства доходів, а й до органів державної статистики України та Пенсійного фонду України, використовуючи безкоштовний он-лайн сервіс «iFinZvit».

Більш детальну інформацію про безкоштовний он-лайн сервіс «iFinZvit» можна переглянути у розділі «Програмне забезпечення» офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД – http://acskidd.gov.ua.

Безкоштовні ключі електронного цифрового підпису надаються за адресою: 84626, м.Горлівка, вул. Чорного-Диденка, буд. 14, 1 поверх, тел.062-455-36-77.

 

Відповідати високим стандартам

обслуговування платників

У ДПІ у м.Дзержинську обслуговуються близько 3 тисяч юридичних та фізичних осіб, переважна більшість з яких – представники малого та середнього бізнесу, які здійснюють підприємницьку діяльність у сфері виробництва, торгівлі, надання послуг тощо. Саме для них відкрито і працює майже рік центр обслуговування платників податків (далі – ЦОПП), який щоденно відвідують близько сотні відвідувачів. 

Так, щомісяця для отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків або його заміни ЦОПП відвідують в середньому 160 громадян. Лише за чотири місяці 2013 року податківці прийняли 2619 документів податкової звітності, видано 1958 облікових карток платників податків, отримано близько 6  тис. одиниць вхідної кореспонденції, надано понад 337 усних податкових консультацій, з них 320 – телефоном.

Основні принципи роботи центру – це орієнтація на платника, неупередженість, ввічливість та доброзичливість, надання повної, достовірної інформації та послуг у максимально стислі строки.

Доступність податкового сервісу та розміщеної інформації – це найперша вимога до ЦОПП. У приміщенні ЦОПП на стендах розміщено необхідну інформацію, облаштовані місця для заповнення звітності клієнтами. До того ж, на допомогу клієнту інспекції завжди прийде консультант-модератор, який спрямує платника для одержання необхідної послуги чи консультації, а фахівці податкової інспекції допоможуть відвідувачам розібратися з податковим законодавством та змінами до нього.

Центр обслуговування платників ДПІ у м.Дзержинську працює за адресою: м. Дзержинськ, вул. Маяковського, 2а з понеділка по п’ятницю з 9-00 до 20-00 та в суботу з 9-00 до 16-00, вихідний день – неділя. Завжди раді бачити вас та надати допомогу у вирішенні питань, що стосуються компетенції податкового органу.

О. Федоренко.

Перший заступник начальника ДПІ у м. Дзержинську.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама