І обмін досвідом, і навчання, і позитивні емоції

28.05.2013
931
0

З метою розвитку у підростаючого покоління почуття любові до рідної землі та природи, формування екологічного світогляду, поширення природоохоронної  роботи серед учнів, розвитку творчості та здібностей молоді, пропаганди здорового способу життя на базі Горлівського вищого професійного ліцею (№37) відбувся екологічний фестиваль, в якому приймали участь професійно-технічні заклади Горлівського регіону, серед яких був і Дзержинський професійний ліцей.

Учасники фестивалю викладач біології Гозун Т. Г., бібліотекар ліцею Хижняк О.Ю., а також учні гр. 32 Андрєєв О., гр.20 Бузніченко В., Мінтенко Я., Мухіна М. під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Агаркової О.М. підготували матеріали до тематики номінацій: інформа­ційний павільйон, павільйони фітофлордизайну, «Зелена аптека», «Оздоровимо наш Донбас!», «Юні екологи». Робота наших конкурсантів повною мірою відповідала вимогам фестивалю і була відзначена Почесною грамотою управління освіти і науки Донецької облдержадміністрації в номінації «Інформаційний павільйон» та особистою подякою завідуючої кабінетом загальноосвітньої та виховної роботи навчально-методичного центру ПТО у Донецькій області Мєчєвою С.Г.



Гості і журі фестивалю отримали величезне задоволення та масу позитивних емоцій від цього корисного та цікавого для всіх заходу.

Але не тільки з цією приємною новиною наші учасники повернулися з фестивалю. В рамках проведення обласного огляду-конкурсу на кращий гуртожиток серед ПТНЗ Донецької області  в квіті-травні 2013р.  проводився регіональний тур, за підсумками якого Дзержинський професійний ліцей зайняв 2 місце.

Якщо ви творча, цілеспрямована людина, бажаєте пізнати багато цікавого і інноваційного, не гайте часу – приходьте до нас вчитись, і ви поринете в бурхливе та насичене студентське життя Дзержинського професійного ліцею.

Тетяна Гозун. 

Викладач вищої категорії.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама