Конкурс знавців біблійної історії

22.03.2013
829
0

У НВК «школа-сад» №1 у 2-3 кл. вивчається курс з християнської етики «Дорога милосердя». У дітей є підручники, зошити з друкованою основою, додатковий матеріал. На уроках християнської етики діти знайомляться з такими етичними чеснотами, як совість, милосердя, доброчинність, вдячність, турбота про ближнього, відповідальність. Діти проявляють великий інтерес до цього предмету: вчать вірші, прислів’я, заповіді Божі, обговорюють оповідання, малюють, співають, розгадують ребуси. Шилов Антон, Білей Ірина, Гасіліна Маша, Снігаренко Дмитро, Крамчанінова Анна, Шаганова Софія, Баль Софія - найактивніші учні 2-3 класів.

Білей Ірина прийняла участь у обласному конкурсі знавців біблійної історіі та християнської етики для учнів 3-5 класів, який було проведено у гімназіі №72 м. Донецька. Організатори конкурсу - управління освіти і науки Донецької обласної держадміністрації і Донецька Єпархія Української Православної Церкви. На конкурс приїхали діти та вчителі з різних міст Донецької області. Після реєстрації учасників було проведено урочисте відкриття конкурсу. Голова журі протоієрей Олександр Макаров дав дітям дуже цінні настанови перед написанням робіт. Поки діти працювали, вчителі терпляче чекали своїх дітей, а потім усіх запросили на смачну трапезу. Потім конкурсанти переїхали до Палацу культури ім. В.Куйбишева, де подивилися виставу «Снігова королева». Після вистави було підведення підсумків та урочисте нагородження переможців. Діти отримали подарунки: цукерки, книжки, грамоти. Не забули і про вчителів, їм подарували православні журнали, а також солодощі.

Велика подяка організаційному комітету обласного конкурсу знавців біблійної історії та християнської етики. Все відбувалося на високому рівні, дуже цікаво, повчально, пізнавально. Такі заходи потрібні для підтримки духовності в кожного з нас, для виховання поваги до культури і традицій українського народу.

С. Кириченко.

Вчитель НВК «школа - сад» №1.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама