КРО в Дзержинске информирует:

06.01.2012
1212
0

Работа ревизоров 

за 2011 год

Константиновским объединенным контрольно-ревизионным отделом за 2011 год проведено 42 ревизии и проверок (в том числе 20 по г.Дзержинску). Установлено потерь финансовых и материальных ресурсов более 2,3 млн. грн., применены 27 финансовых санкций, 74 должностных лиц привлечено к административной ответственности по ст. 164-2, 25, по ст. 164-12, 1 должностное лицо за коррупционные действия уволено с занимаемой должности. К дисциплинарной ответственности привлечено 22 работника, к материальной - 11. В правоохранительные органы направлены материалы 7 ревизий, возбуждено 4 уголовных дела и 4 уголовных дела по результатам участия ревизоров в качестве привлеченных специалистов.

Первостепенная задача - полное устранение нарушений и возмещения ущерба.

Ревизорами проводится постоянный контроль за устранением организациями и предприятиями выявленных в ходе ревизий нарушений. Благодаря принятым отделом мерам за 2011 год возмещено потерь финансовых и материальных ресурсов на сумму более 1 млн. грн., поступило в государственный бюджет более 34 тыс. грн. административных штрафов.

Каждый понедельник с 9-00 до 18-00 начальник Константиновского объединенного контрольно-ревизионного отдела ведет прием граждан. Информация о возможных нарушениях финансово-бюджетной дисциплины на предприятиях, в  организациях города и района будет учтена при проведении ревизий.

Н. Некрасова.

Начальник Константиновского ОКРО.


Стан функціонування

«телефону довіри»

Всього за «телефоном довіри» КРУ в Донецькій області протягом 2011 року надійшло 107 повідомлень, в тому числі 19 фактів щодо порушень законодавства при використанні бюджетних коштів, 79 повідомлень про порушення при виплаті заробітної плати, стипендії, пенсій та інших соціальних виплат, державного чи комунального майна.

4 повідомлення були направлені за належністю до територіальній державній інспекції праці у Донецькій області, головного Пенсійного фонду України в Донецькій області, головного управління житлово-комунального господарства Донецької облдержадміністрації та Донецького міського центру зайнятості.

З отриманих за «телефоном довіри» протягом 2011 року інформацій щодо порушення підприємствами, установами, організаціями законодавства з питань, що належать до компетенції органів ДКРС, перевірено 61 повідомлення, факти підтвердились по 39 повідомленням; по 36 повідомленням проведення ревізій заплановано на І-II квартали 2012 року.

Крім того, протягом поточного року перевірені 9 повідомлень, отриманих в 2010 році, з них по 8 повідомленням факти підтвердились.

Проведеними контрольними заходами, під час яких досліджувалась отримана за «телефоном довіри» інформація щодо порушення об’єктами контролю законодавства, встановлено фінансових порушень в 39 випадках на загальну суму 9320,59 тис.грн., з них досліджені питання по повідомленням 2010 року - у 8 випадках у сумі 1833,72 тис.грн., по повідомленням 2011 року - у 31 випадку у сумі 7486,87 тис.грн., що підтверджує дієвість такої форми зв’язку з громадськістю як «телефон довіри».

КРУ в Донецькій області проведено аналіз отриманих за «телефоном довіри» інформацій щодо порушення підприємствами, установами, організаціями законодавства та встановлено, що в більшості випадків факти підтверджується під час проведення контрольних заходів.

З огляду на важливість належного функціонування «телефону довіри», який є одним із важливих інструментів отримання інформації щодо стану фінансової дисципліни на підконтрольних установах та зазначення ризикових операцій у фінансово - господарській діяльності, Костянтинівський ОКРВ нагадує номер «телефону довіри» Держфінінспекції України 044-425-38-18 та номер «телефону довіри» КРУ в Донецькій області 062-340-69-97.

Н. Некрасова.

Начальник Костянтинівського ОКРВ.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: итоги работы, Донецкая область, кру
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама