Ми - олімпійська надія України

25.01.2014
1248
0

Ми - олімпійська надія України

Одним з важливих напрямків Міжнародного олімпійського комітету є сприяння фізичному розвитку молодих людей усього світу, доручення їх до спорту, сприйняття його філософії та бажання жити за олімпійськими цінностями.

В рамках Всеукраїнського  спортивно-масового заходу 17 січня 2014 року в ЗОШ І-ІІІ ступенів №20 відбулося свято спорту серед учнів 5 і 6 класів «Олімпійське лелеченя» на звання кращої спортивної команди, яка буде захищати честь школи на міських змаганнях .

Під час свята  було проведено презентацію команд, спортивну вікторину з історії Олімпійських ігор та комбіновану естафету.

Спортивний зал святково прикрашений плакатами, гаслами. Команди вийшли під олімпійським знаменом, урочисто прозвучали привітання та девізи команд. Команди показали спритність, вміння швидко орієнтуватись під час  виконання естафет, єдність команд.

Учні 6-го класу виконали пісню, яка стала гімном цих змагань.

Під час змагань відчувалась напруга , спортивний азарт, бажання перемогти.

Одним із етапів змагання була вікторина з історії олім­пійського руху. Протягом всього часу підготовки до змагань діти вивчали історію та атрибутику Олімпійських ігор. В ході підготовки учні дізнались про українських спортсменів, які займали призові місця на Олім­пійських іграх.

Наприкінці  учні  5-го класу спорудили спортивну піраміду, продемонструвавши вміння виконувати гімнастичні вправи. 

За всіма показниками переможцями стали учні 5-го класу.

Після виконання всіх конкурсів журі об’явило переможцем команду «Спартак» 5-го класу, яка буде захищати честь школи на міських змаганнях.

Учні обох класів творчо підійшли до підготовки свята, отримали велике задоволення від спортивного дійства.

Цей захід став пропагандою здорового способу життя, сприяв поширенню ідей олімпізму  та організації змістовного дозвілля школярів

Н. Мороз.

Класний керівник 5-го класу ЗОШ І-ІІІ ст. № 20.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама