Молодь запрошують на стажування

13.11.2012
981
0

Федеральне Міністерство закордонних справ Німеччини запрошує молодих співробітників державних установ України пройти тритижневе стажування у Федеральному Міністерстві закордонних справ Німеччини навесні 2013 року за програмою стажування «High Level Experts Programme» (HELP), яка була започаткована у 2005 році міністрами закордонних справ ФРН та України для молодих держслужбовців з України.

У рамках програми молоді фахівців з України матимуть можливість особисто спостерігати за роботою Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини, вивчати принципи функціонування німецького адміністративного апарату та заглянути у багатогранність міжнародних відносин.

Робоча мова учасників програми - англійська. Відбір стажистів проводиться за конкурсом. Умови участі у конкурсі додаються.

Від кандидатів очікується подання наступних документів:

 - мотиваційний лист англійською мовою про основне фахове коло інтересів (макс. 1 сторінка),

- Curriculum Vitae (CV) - біографія (з фотографією 3X4) англійською мовою (необхідно обов’язково вказати адресу особистої електронної пошти і номер телефону),

- довідка з місця роботи українською мовою (підтвердження з якого часу і на якій посаді працює кандидат).

Поданий вище перелік документів буде надіслано до політичного відділу посольства Німеччини у Києві.

Посольство зробить попередній відбір серед на­ді­с­­­ланих клопотань. Потім попередньо відібрані кандидати отримають нагоду особисто представити себе в посольстві Німеччини, де їм, серед іншого, належить скласти письмовий текст англійською мовою (приблизно 16 січня 2013 року) та пройти співбесіду (наприкінці лютого 2013 року).

Відібрані кандидати матимуть можливість пройти тритижневе стажування у Федеральному Міністерстві закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина з 22 квітня до 10 травня 2013 року. Усі учасники отримають загальну суму на транспортні витрати, а також добові гроші і безкоштовне помешкання в Берліні та страхування на період перебування в Німеччині.

Консультації з приводу програми стажування можна получити у відділі політики посольства Німеччини за адресою (pol-30@kiew.auswaertiges-amt.de). Відповідна інформація також наявна на веб-сторінці в Інтернеті: www.kiev.diplo.de, підрозділ «Стіпендії та програми обміну».

Умови

участі у конкурсі для відбору кандидатів для стажування у Федеральному Міністерстві закордонних справ Німеччини

У конкурсі можуть брати участь:

- співробітники державних установ України (національного, регіонального або комунального рівнів),

- які ще не досягли 40-річного віку,

- володіють відмінними знаннями англійської мови,

- мають принаймні 1 рік професійного досвіду роботи у сфері державного управління,

- цікавляться зовнішньою політикою.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама