НАРАДА З ПИТАНЬ ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ

13.04.2018
903
0

НАРАДА З ПИТАНЬ ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ

05 квітня в приміщенні Торецької територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості України відбулась нарада з питань оздоровлення дітей за участю заступника директора департаменту - начальника управління у справах сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Лілії Золкіної, заступника керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Олени Кульбачної, директора ДП «Торецьквугілля» Володимира Герта, голови Торецького теркому профспілки Василя Щербаня, директора оздоровчого комплексу «Шахтар» Ірини Непран.

Під час наради Лілія Золкіна розповіла про організацію оздоровлення та відпочинку дітей Донецької області в 2018, зауважила на необхідності збільшення кількості дітей, що отримають послуги оздоровлення і відпочинку в стаціонарних заміських закладах, звернула увагу на суму відшкодування путівок, яка збільшена вдвічі в порівнянні з минулим роком, та наразі складає два прожиткових мінімуми.

Заступник керівника Олена Кульбачна розповіла про підготовку оздоровлення та відпочинку дітей по місту Торецьк, та надала відповіді на питання, які надійшли під час обговорення. 
Також на нараді представлено директора оздоровчого комплексу «Шахтар» Ірину Непран, яка розповіла про переваги оздоровлення дітей в зазначеному комплексі, та запросила присутніх до співпраці.

Директор ДП «Торецьквугілля» Володимир Герт та голова профспілки Василь Щербань проінформували присутніх про роботу ДЗОВ ОК «Шахтар» в 2018 році. Особлива увага була приділена питанню часткового відшкодування вартості путівок до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: профспілка, оздоровлення дітей, ДП «Торецьквугілля»
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама