Насильству - "Ні"!

17.11.2016
1310
0

Насильству -

Вперше 18 листопада цього року  спільнота відмічатиме Європейський день захисту дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації. Для попередження ситуацій насильства вкрай важливо відкрито обговорювати проблему, проводити відповідненавчання фахівців, здійснювати просвітницьку діяльність серед батьків та дітей.

До Дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства в  бібліотеці-філії № 2  була представлена виставка-діалог "Ми - проти насильства!"

Працівники бібліотеки провели відверту розмову з підростаючим поколінням на тему сексуальної культури особистості, обговорили психологію статі чоловіка і жінки, опитали учнів, що вони знають про насильство, а також роздали пам`ятки   "Як не стати жертвою насильства".

Впродовж дня  учні  змогли передивитися со-ціальні ролики  проти насильства над дітьми, які не змогли нікого залишити  байдужими.

Ця тема актуальна, тому що серед молоді дуже часто виникають сутички на підставі застосування насильства над іншими. Саме з метою усунення цієї проблеми своїми захода ми ми маємо  за мету дати можливість учням  відстоювати свої права, свою гідність, навчитися захистити себе, відчути, що відчуває людина, яка зазнає насильства,  ознайомити  з основними правовими документами щодо захисту дітей та дати поняття про фізичне і психологічне насильство.

О.  Котова.
Бібліотекар бібліотеки-філії № 2.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: насилие над детьми, насилие, библиотека - филиал 2
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама