Новорічна казка

25.01.2017
1413
0

Новорічна казка

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з улюбленими новорічними та різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, бо попереду веселі розваги та багатообіцяючі канікули.

Цікаво в Торецькому професійному гірничому ліцеї пройшли новорічні свята. Учні мали можливість грати улюблені ролі, перевтілюватися в казкових героїв, співати, танцювати і отримувати подарунки від Діда Мороза (Горішний Владислав, гр.11), Снігурочки (Костогриз Ганна, гр. 23) та  Бабусі-Ягусі (Дергаль Катерина, гр.18).

Новорічні свята додали гарного настрою не тільки учасникам, але й усім присутнім.  Ведучими свята були Крупа Христина (гр. 23) та Олійник Карина (гр. 18). Дуже цікаву сценку показали студентки Стефаненко Катерина та Соловчук Аліна (гр. 12).

Колектив Торецького професійного гірничого ліцею щиро вітає всіх зі світлими та радісними зимовими святами. Нехай новий рік принесе вам гарні новини, щасливі події, додасть наснаги та творчого натхнення, а також наповнить серце добром, любов'ю та вірою у здійсненні заповітних мрій та сподівань.

А. Назаров.
Директор ТПГЛ.
 М. Покуса.  
Викладач.


http://www.tyt-skazki.ru/publ/grigorij_ilich_miroshnichenko/4

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ТПГЛ, праздник, окончание первого семестра
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама