Підкорення "Вершини"

10.01.2018
1295
0

Підкорення

Гостинно розчинив свої  двері  Палац культури ім. Л. Бикова Краматорська  для учасників фестивалю  найкращих  вихованців обласного Центру туризму і краєзнавства (ОЦТК) "Вершина - 2017". 

Дружня атмосфера і  святковий настрій  панували в залі. Виставка робіт вихованців обласного центру туризму і краєзнавства викликала зацікавленість у присутніх. На ній були представлені як письмові, так і творчі роботи.   

Але усіх вабила зала зі святково убраною сценою, з якої повинні були оголосити найкращих. І вихованці, і керівники гуртків чекали на оголошення підсумків роботи ОЦТК за рік. Кого ж назвуть найкращим?

І хвилюватися було чого! Адже в ОЦТК працює 42 гуртки, в яких налічується майже 800 вихованців! І ось серед них було обрано 37 номінантів на звання найкращих, із них 6 учнів  школи №20!

Та головна нагорода фестивалю "Вершина - 2017" - статуетка - дісталася не всім. І вже серед 37 обраних було визначено найкращих. Двоє наших учнів стали переможцями. У номінації "Прорив року"  кращим був названий Логвиненко Вячеслав, а Мірошниченко Анастасія була визнана найкращою у номінації "Еколог року".

Не відстали від своїх вихованців і наші вчителі. Тричі називалися прізвища Чумакової Л.В. та Самойленко Т.М. як номінантів на здобуття звання "Найкращий". Людмила Володимирівна була визнана найкращою в номінації "Кращий керівник гуртка", а Тетяна Миколаївна отримала статуетку в номінації "Кращий гурток року".

Щиро вітаємо переможців і бажаємо нових звершень!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Вершина - 2017, ОЦТК
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама