Від сесії до сесії живуть студенти весело

03.12.2017
1268
0

Від сесії до сесії живуть студенти весело

17 листопада студентство  усього світу відзначило  своє свято.  День студента традиційно весело і цікаво щороку святкується у Донбаському коледжі технологій та управління.

Атмосфера в цей день була святкова, лунала музика, у коридорах та аудиторіях було розвішано веселі, дотепні студентські висловлювання та прислів'я. Студенти Дон ДКТУ підготували розважальну програму "Від сесії до сесії живуть студенти весело". Як і завжди було багато сюрпризів і несподіванок. Святковий захід розпочався прем'єрою нового фільму про коледж.   Заступник директора з навчально-методичної роботи Ларіна В.М. та методист технікуму Щербакова І.М.    провели велику кропітку роботу, передивились і обробили велику  кількість фото- та відеоматеріалів і створили цей  відеофільм. Фільм має профорієнтаційний характер, але він цікавий і студентам коледжу. Багато з них побачили себе у фільмі, що розповідав і про навчання, і про дозвілля, і про спортивне та творче життя у коледжі. А потім розпочалася концертна програма, насичена піснями, танцями, сценками та гуморесками про студентське життя. Запальні та енергійні, ліричні та ніжні танці виконували студенти груп ПР-14, АТ-16, БУ-15. Багато приємних хвилин подарували глядачам виконавці пісень Гончаренко О., Гурський М., Осіпов Д., Дергильова В., Риженкова І., Марнопольська А.    Ведучі  Дергільова Вікторія та Карнаухов Богдан протягом усієї програми володіли увагою глядачів, розважали гостей дотепними жартами та цікавою інформацією.

Проявити свої здібності, вміння, навички та ерудицію спробували студенти в День студентського самоврядування. Представники студентів входять до складу усіх постійно діючих комісій, профспілкового комітету, педагогічної ради, в коледжі плідно працює студентська рада, редколегія  газети коледжу, до якої входять студенти різних курсів.  Викладачі вважають, що студентське самоврядування виявляє талановиту молодь, сприяє гармонійному розвитку особистості, дисциплінує, формує навички майбутнього організатора та керівника. Студентське самоврядування ще й дуже захоплююча справа.  Обов'язки "директора" виконував Синельников О.К, "завідуючого відділенням" - Остапенко Б.С., "заступника директора з АГЧ" - Штань Д.С., "інженера з охорони праці" - Дехта М.О., "методиста коледжу" - Бородай Д.С.

Проведені заходи дають можливість студентам розвивати власну активність, самореалізуватися не тільки у навчанні, але і у суспільному житті, проявити свої творчі та організаторські здібності.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Дон ДКТУ, День студента, святкування
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама