Витяг з наказу військового комісара Торецького міського комісаріату

10.01.2017
1752
0

1 грудня 2016 р., м. Торецьк, №143

Про приписку громадян 2000 року народження до призовної дільниці міста Торецька.

Відповідно до вимог Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року №352 "Про затвердження положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу контрактом" з 9 січня по 31 березня 2017 року оголошується приписка до призовної дільниці Торецького міського військового комісаріату Донецької області громадян 2000 року народження.

1.    З 9 січня по 31 березня 2017 року оголошується приписка до призовної дільниці міста Торецька громадян України 2000 року народження.

2.    Явці для приписки підлягають усі громадяни, які народились з 1 січня по 31 грудня 2000 року включно, постійно або тимчасово проживають на території м. Торецька, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше. Усі громадяни, яким належить з'явитись для приписки до призовної дільниці, зобов'язані прибути за адресою: м. Торецьк, вул. Папаніна, 1 у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, прибути за вказаною адресою 6 лютого 2017 року, при собі мати документи, які засвідчують особу.

3.    На підставі Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" керівники підприємств, установ, організацій незалежно від підпорядкування і форм власності та навчальних закладів зобов'язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до Торецького міського військового комісаріату.

4.    Органам Національної поліції відповідно до ч.З ст.38 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" у встановленому законом порядку проводити розшук, затримання і доставку до військових комісаріатів громадян, які ухиляються від виконання військового обов'язку, а також надсилати у двотижневий строк до військових комісаріатів або органів місцевого самоврядування, що ведуть військовий облік, відомості про випадки виявлення громадян, які не перебувають, проте повинні перебувати на військовому обліку.


В. М. Кононенко.
Тимчасово виконуючий обов'язки військового комісара Торецького міського військового комісаріату.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: приказ МО Украины, Торецкий военкомат, прописка граждан
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама