Віват переможцям!

29.03.2013
1009
0

Нещодавно в центральній бібліотеці відбувся вибірковий тур обласного свята читацьких захоплень, Книжковий дивограй” в рамках Всеукраїнського конкурсу „Найкращий читач України 2013 року”. Конкурс проводиться з метою стимулювання інтересу до читання найкращих надбань української і світової літератури для дітей, виявлення читацьких пріоритетів, заохочення дітей до читання.

У вибірковому турі прийняли участь 18 учнів 6-7-х класів шкіл міста. Перед тим, як визначити переможців, діти пройшли чимало випробувань. Вони приймали участь у турнірах ерудитів, марафоні знань, вікторинах, конкурсах, які були організовані бібліотеками централізованої бібліотечної системи.



Вибірковий тур складався з тестових завдань, складених за матеріалами шкільної програми. Тут конкурсантам необхідно було проявити ерудицію та продемонструвати свою любов до книги і читання. Компетентне журі, яке очолювала методист І категорії методичного відділу при відділі культури Дзержинської міської ради Воронцова Юлія Олександрівна, оцінювали знання учнів. За результатами тестування вибіркового туру переможцями стали Бондаренко Софія (СЗОШ І-ІІІ ступенів № 3) та Коваленко Вікторія (НВК „Школа-гімназія”).

Всім учасникам конкурсу оголошено подяку.

Переможці вибіркового туру продовжать боротьбу за звання „Найкращий читач України” на обласному рівні, який передбачає проведення он-лайн вікторини. Переможці цієї вікторини будуть нагороджені поїздкою на фестиваль дитячого читання „Книгоманія” у місто Львів, де на них чекає захоплююча культурна програма з іграми, конкурсами та зустрічі з цікавими людьми. Бажаємо їм успіхів!   

Т. Щербакова.

Директор централізованої бібліотечної системи.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама