Захоплююче свято викликало позитивні емоції

24.02.2017
1296
0

Вирує  життя у  загальноосвітній школі  І - ІІІ ступенів № 7. Минають дні, ідуть за розкладом уроки, дзвоник змінює їх перервами… Розмірений шкільний уклад перемежовується із різноманітними заходами, конкурсами, змаганнями і, звісно, святами. Захоплюючим святом для молодших учнів став День початкової школи.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Лада Володимирівна Міхеєнко ознайомила із заходами, що чекали на учнів 1-4 класів протягом дня,  і дала старт "Веселому марафону".  Відбулося щось неймовірне! Діти, ніби працьовиті бджілки, загули, розмірковуючи над різноманітними завданнями. Кожен учень знайшов для себе цікаву справу.  Хтось розв'язував магічні математичні квадрати, інші розгадували ребуси, кросворди, а хтось виконував завдання  мовних ігор. Усі завдання виконано!

Піднесений настрій  підтримала "Весела перерва", на якій учні початкових класів дізнались про  веселі історії із шкільного життя.

Наступний етап свята був не менш цікавим. Дітей очікували завдання квесту "Ми все знаємо". Команди мали карту з маршрутом, яка вказувала, як швидко і правильно виконати всі завдання.  Саме дружба, злагода й міцні знання допомогли подолати труднощі, що були перешкодою для маленьких дослідників та вчених початкової школи на станціях "Рідна мова", "Математична", "Світ навколо нас", "Літературна", "Логічні вправи". За результатами квесту  перемогла  збірна команда Юлії Череповської. Радощам від смаку перемоги не було меж! Усі  колективи 1-4 класів були нагороджені грамотами. А головне - всі учні відчули яскравий калейдоскоп, якого так не вистачає   дітям у реальному житті.

Світлана Серик.
Учитель початкових
класів ЗОШ№7.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ОШ 7, День начальной школы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама