Живіть довго й радісно!

25.05.2012
1409
0

Народні цілителі бувають різні. Серед них особливо цікавили мене ті, що знаються і на наукових методах лікування, і на народних. Із цієї точки зору мене свого часу зацікавив Костянтин Євгенович Марцинковський, бо він - лікар, кандидат медичних наук, а, як мовиться, за сумісництвом - екстрасенс, маг і астролог. Тим-то він, як ніхто інший, поєднує в собі традиційні й нетрадиційні методи лікування й може, як ніхто інший, зважити й оцінити корисність всіх відгалужень одного дерева знань про те, як допомогти людям.

Отож, я його запитала:

- Якщо поставити на шальку вагів із одного боку - традиційні, а з іншого - нетрадиційні методи лікування, який з них переважить? Який корисніший для людини?

- Віз хвороб такий великий і важкий, шо "тягти” його мають представники всіх методів разом. Там, де трапляється безсилі медики, творить чудеса народна медицина. Найкращих успіхів можна досягти, коли ці, так би мовити, конячки йтимуть в одній упряжці. Тим-то мене особисто дивує, коли дехто у нас апріорі відкидає все народне, нетрадиційне, вважаючи, що воно - від лукавого.

- На думку Костянтина Євгеновича, є речі, які передавалися людьми покоління в покоління і за багато віків довели свою життєвість і мудрість. Бо, скажімо, той, хто використовує замовляння, знає, що в одних із них у кінці стоїть слово «амінь», а в інших - ні.

- Гадаєте, забули поставити? Нічого подібного! Просто ці замовляння прийшли до нас з часів сивої давнини. їх знали до прийняття християнства. Скажіть, на милість, хто б стільки століть тримав у пам’яті, передавав нащадкам те, від чого не було користі?

- Резонно. У Китаї побутує думка: той, хто опанував тільки наукову медицину, стоїть на одній нозі. Щоб стати на обидві, слід вивчити ще й народну медицину. Ви стоїте на обох ногах. Тим-то дайте якийсь рецепт з народної медицини.

- Дуже прошу, от ви викидаєте геть кісточки з абрикосів, вишень, слив і не знаєте, що вони - на вагу золота. Якщо хворий на епілепсію щодня в кілька прийомів (3-7) з’їдатиме стільки ядер, скажімо, абрикосів, скільки йому років, перебіг хвороби може набагато поліпшитися.

- Але ж кажуть, що в них міститься синильна кислота, і це небезпечно для здоров’я.

- От-от — синильна кислота... А ви в дитинстві, певно, їли їх. не знаючи про синильну кислоту, і. хвалити Бога, живете на світі. Більше того, виявляється, вони виганяють солі, сприяють поліпшенню стану при остеохондрозі, зціленню від сечо- та жовчокам’яної хвороби. Цінні й плодоніжки вишень, якщо до 2-3 чайних ложок подрібнених хвостиків додати три столові ложки трави споришу, залити півлітрою окропу, поварити три-п’ять хвилин, настояти до охолодження і випити за день (3-5 прийомів), у вас можуть розсмоктатися камені в нирках, ваш хребет і суглоби стануть гнучкішими, зникнуть болі в серці, нормалізується діяльність шлунково-кишкового тракту.

Хіба це складно? Але нам часто заважає лінь, ми посилаємося на зайнятість (хоча в наш стрімкий час справді буває ніколи приділити собі увагу). А ще Авіценна говорив, що лікуватися треба тим, що росте навколо нас.

- Нескладно. Але ж треба знати. А наукова медицина шпигує нас аитибіотиками, коли треба й не треба.

- Отож-бо й воно... Їжте яблука, які багато в чому допомагають. Не викидайте, а їжте їх насіння - в двох яблуках - добова доза йоду для людини. А це для українців після Чорнобиля дуже важливо. Інший рецепт. Ви знаєте звичайну ряску. Так от, правильно зібрана, висушена й відповідним чином уживана вона може розчинити камені в жовчному міхурі (цьому я вчу людей, які до мене звертаються). Ви знаєте клей, який виступає на стовбурі, гілках вишень?’ Цей клей лікує запальні процеси і виразки в шлунково-кишковому тракті, розчинює каміння та солі в організмі, допомагає гоїти ранки на шкірі. Та, власне, розплюште очі. протріть скельця окулярів і погляньте навколо. Ліки навкруги нас. З’їдайте в день по морквині. Це - про­філактика раку легень (три морквини, якщо вже почалося захворювання), лікування зобу, поліпшення зору. При цьому виявляється, шо після такої дієти в організмі не відкладаються солі.

- Чи ви справді вірите, що в такий спосіб можна вилікуватися від раку?

- Я хворів і вилікувався.

- Тоді дайте ще якісь рецепти такого плану.

- Насамперед хочу сказати таке. В усіх випадках для про­філактики онкозахворювань треба щодня з’їдати по 1-3 морквини і по одному печеному або недовареному буряку. Якщо вже сталася біда, треба тричі на день випивати по І/З склянки свіжого соку червоного буряка за 45 хвилин до їди і по склянці морковного соку за півгодини до сну.

Або подрібнити й змішати 5 столових ложок хвойних гілок, стільки ж - зрілих плодів шипшини, шкірки цибулі і часнику. Залити 0,7 л води, кип’ятити на малому вогні 10 хвилин. Настояти 7-8 годин, укутавши в тепле. За день випити від 0,5 до 1,5 л. Пити протягом чотирьох місяців. Одночасно з цим - пити буряковий і морквяний сік. як сказано вище, їсти все їстівне, що має червоний, жовтий і синій колір.

- А тепер запитання іншого плану. Ви - маг. А моє покоління, виховане в матеріалістичному дусі, все це сприймає, як забобони. Навіть коли це назвати енергетичними інфекціями, все одно не віриться, що людина може хворіти від чогось такого, чого не можна побачити, дослідити, від того, що хтось на тебе не так глянув чи сказав недобре слово.

- Хоч як би скептично ми до цього не ставилися, воно  є. Наші бабусі й дідусі «погане» око виявляли в людині відразу. Я особисто точно можу сказати, яка магічна дія чи «енергетична інфекція» мала місце, скільки людині залишилося жити, від чого вона покине цей світ (навіть по фотографії можу це визначити), що треба зробити, аби продовжити вік людини.

- Фантастика та й годі! Хоча... пригадую: часто в транспорті відчуваю людину, від якої треба відійти подалі.

- Ну от бачите... Просто ми далеко не все знаємо про світ, в якому живемо. До речі, вивчення всього цього підвищує тривалість життя того, хто вчиться. Але якщо не зняти енергетичні «інфекції», ходіння хворої людини по лікарях може виявитися безперспективним.

- Очевидно лікування за допомогою магії - то не тільки зняття "інфекцій”, про які мова?

- Звичайно. Ви, мабуть, знаєте, що хворому на ячмінь показують дулю з відповідною примовкою («Ячмень, ячмень, на тебе кукиш. Что хочешь, то купишь. Купи себе топорок. руби себя поперёк»).

- І ячмінь проходить?

- Так.

- А який механізм дії?

- Оце і є практична магія. Механізм її дії не вивчено. Або: у вас бородавки. На стіну вашої кімнати падає світло від зменшуваного місяця. Сім разів проведіть рукою по стіні, а потім - над бородавкою. На восьмий день вона згине.

У магії немає неможливого. Але всі дії пов’язані з фазами місяця. Добре діло робиться на молодий місяць, що піднімається, а зле - навпаки.

Я ж особисто всім бажаю бути здоровими, молодими, красивими й коханими. Отож, живіть довго і радісно!

Лідія РУТА.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: нетрадиционные методики лечения, лечебные свойства, интервью, лекарственные растения
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама